Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Service compartimentari sanitare HPL

Compartimentarile sanitare sunt solutia moderna, economica si igienica adoptata din ce in ce mai mult de catre lanturile de magazine, scoli, institutii publice, cladiri de birouri, gari etc. Sunt usor de montat si intretinut si nu necesita modificarea structurii cladirii, ele fiind montate aplicat pe pardosela si pereti. Compartimentarile se produc in varianta standard din PAL de 30 mm sau HPL de 13 mm grosime. Expert Service 24/7 poate furniza si monta orice configuratie de compartimentari sanitare din PAL si HPL.

Caracteristici – Compartimentari sanitare din HPL HPL este un material versatil cu performante ridicate; Este format dintr-un miez laminat solid ce contine straturi multiple de hartie kraft impregnate cu rasini sintetice termoreactive si suprafete decorative pe ambele parti; Prezinta rezistenta mare la impact si stabilitate dimensionala; Are duritate mecanica mare, durabilitate si intretinere minima; Este igienic, cu rezistenta mare la apa, umiditate si caldura.

Avantaje in utilizare – Compartimentari sanitare din HPL Rezistenta la umezeala: avand structura compacta si suprafata impermeabila, neporoasa a materialului, previne alterarea datorata umezelii; Lipsa porozitatii permite curatarea si igienizarea ferma asigurand astfel protectia impotriva agentilor microbiologici; Rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice datorate densitatii mari si omogenitatii materialului; Este rezistent la uzura, datorat consistentei, texturii si duritatii speciale a materialului; Compartimentarile sunt robuste si durabile, ideale pentru utilizare in mediu umed; Prezinta stabilitate termica inalta, rezistenta mare la rupere; Rezistenta la majoritatea solventilor si agentilor chimici, de curatare si dezinfectanti; Au suprafata neteda si cu exceptionala rezistenta la abraziune; Suprafata de acoperire decorativa are caracter antistatic impiedicand electrizarea fibrelor sintetice, a materialelor plastice etc.

Laminatul HPL intruneste toate cerintele standardelor EN 438, ISO 4586 precum si cele de inalta performanta specificate de BS 4965.

COMPARTIMENTARI SANITARE DIN HPL – reguli si proceduri de mentenanta:

Control functional componente specifice: Verificare prinderi si elemente de imbinare; Verificare balamale, incuietori, picioare de sustinere; Verificare opritori si bara sustinere; Verificare integritate si stare material HPL.

PROCEDURI DE MENTENANTA CORECTIVA COMPARTIMENTARI HPL: Controlul, verificarea si refacerea tuturor prinderilor; Controlul, verificarea si refacerea elementelor de imbinare; Curatarea si gresarea balamalelor, incuietorilor; Strangeri si refaceri imbinari, reglaje; Probe functionale si reglaje finale (conform prescriptii furnizor).

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: Compartimentari sanitare – Schafer Trennwandsysteme, Vertical Design etc. HPL – Abett Laminati, Schafer Trennwandsysteme, Formica etc. Feronerie – Normbau, FSB etc.

Galerie foto
  • ...