Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Servicii Covor Intrare

Dedicate in special zonelor cu trafic intens, presurile profesionale sunt recomandate pentru zonele de acces in cladiri publice, birouri, aeroporturi, hoteluri si restaurante, scoli si universitati, benzinarii, magazine si centre comerciale, mall-uri si alte zone unde se folosesc carucioare.

Una din firmele care activeaza de peste 40 de ani cu succes pe piata stergatoarelor profesionale este firma EMCO din Germania. Ideologia acestei firme este de a imparti zona de intrare in 3 mari zone de curatare: zona de murdarie grosiera, zona de murdarie fina si zona de murdarie umeda. Aceasta impartire logica conduce la reducerea costurilor cu intretinerea cladirilor si protejarea pardoselilor adiacente. De asemenea aceasta impartire are si avantajul protectiei impotriva accidentelor produse prin alunecare in cazul pardoselilor nonaderente.

Stergatoarele profesionale pot fi impartite in 2 mari clase: stergatoare pentru exterior si stergatoare pentru interior. Un caz particular il reprezinta stergatoarele pentru usile rotative care sunt in general formate din profile de aluminiu si pasla.

Stergatoarele profesionale sunt compuse din profile de aluminiu unite intre ele cu cabluri de tractiune (EMCO, Geggus) sau clipsuri din plastic (Arwei) si materialul de curatare care poate fi din cauciuc, perie sau pasla. Profilele din aluminiu pot avea diferite grosimi si forme in functie de necesitati si trafic. Stergatoarele profesionale pot fi livrate in diferite combinatii ale materialului de curatare atat din perie si cauciuc cat si din pasla si perie.

Procedurile de mentenanta si verificare pentru covoare se pot realiza economic si rapid. Se pot verifica integritatea lamelelor, integritatea profilelor de aluminiu, se verifica si regleaza prinderile, intre partile componente, etc. Se verifica si regleaza de altfel starea cablurilor de prindere sau a prinderilor de plastic. Se poate verifica starea ramei de aluminiu in care este pozitionat covorul precum si planeitatea suprafetei pe care este montat. De asemenea si foarte important, mai ales in centrele comerciale unde traficul este intens, igienizarea trebuie executata de beneficiar zilnic.

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: Emco, Arwei, Geggus etc.

Galerie foto
  • ...