Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Service Usi Batante

Usile automate batante se utilizeaza intr-o gama larga de contexte operationale, fiind solide, silentioase si versatile.

Functiile “Low Energy” sau “Push and Go” sunt dotari indispensabile care constituie un plus la nivelul de siguranta.

“Low Energy” permite inchiderea si deschiderea la viteza mica si cu un consum redus de energie, in timp ce functia “Push and Go” permite deschiderea automata printr-un simplu impuls manual.

Caracteristici tehnice pentru usi batante Usile automate batante (pivotante) sunt de cele mai multe ori echipate cu mecanisme de actionare electrice specializate in astfel de aplicatii. Pot fi mecanisme dotate cu sisteme de detectie, elemente de siguranta, butoane de actionare sau standard cu utilizare in echipamente conexe (sisteme de evacuare personal, sisteme de evacuare a fumului, etc). Sistemul de actionare pentru usa batanta se monteaza aplicat in partea superioara a usii si este utilizabil pentru usi cu balamale pe stanga sau pe dreapta, avand functia de tragere sau de impingere. Cele mai multe actionari au certificat pentru utilizarea la usile de protectie impotriva incendiilor si fumului.

Caracteristicile produsului: Dimensiuni mici exterioare ale unitatii; Forta de inchidere reglabila marime EN 3-6; Viteza de deschidere / inchidere, amortizarea si inchiderea finala sunt reglabile cu ajutorul unor valve hidraulice; Timpi de intarziere a inchiderii reglabili intre 0 si 60 sec; Unghi de deschidere pana la 115⁰; Actionare se face cu un sistem automat electro-hidraulic pentru usi batante confectionate din lemn, metal sau PVC cu greutati maxime ale canaturilor de 250 kg si latimi de pana la 1400 mm.

Avantaje in utilizarea usilor batante Utilizarea acestor dispozitive creeaza un plus de siguranta prin robustete, fiabilitate si nu in ultimul rand eleganta.

REGULI SI PROCEDURI DE SERVICE SI MENTENANATA PENTRU USILE BATANTE:

Control functional componente specifice: Verificarea postamentului / peretelui pe care este fixat; Verificare brate; Verificare sistem de siguranta brat; Verificare functionare panou informativ; Integritate carcasa si brate.

Control actionare electrica: Cabluri electrice si interconectare; Impamantare; Izolatie cabluri si panouri de actionare; Verificare integritate panouri de actionare, butoane, afisaj si avertizare.

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: GEZE, Dorma, Besam etc.

Galerie foto
  • ...