Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Servicii Pereti Despartitori

Chiar daca este vorba despre cladiri de birouri, institutii publice, hoteluri sau centre de conferinta, compartimentarea cu ajutorul sistemelor noastre de pereti despartitori permite crearea unor noi dimensiuni. Printr-o repartizare inteligenta a spatiului si o alegere atenta a materialelor, va cream ambientul dorit.

In functie de destinatia lor, peretii despartitori pot fi realizati din materiale diferite, astfel incat interioarele sa corespunda cerintelor speciale cu privire la calitate, aspect si functiune.

Pentru mediul industrial, cum ar fi impartirea anumitor zone din depozite, peretii despartitori din PVC reprezinta solutia optima. Acestia pot fi ficsi sau glisanti si prezinta rezistenta la foc. Pot fi realizati in orice culoare si dimensiune.

Peretii mobili au devenit o necesitate in tot felul de institutii publice sau private, obtinand spatii fara pereti rigizi, putand fi cu usurinta adaptate in functie de necesitati. Acesti pereti despartitori sunt demontabili si deplasabili si permit ca spatiile sa fie aranjate rational.

PERETI AMOVIBILI – reguli si proceduri de mentenanta:

Control functional componente specifice: Sina glisare; Panouri (integritate); Carucioare glisare; Sectiuni pereti (integritate); Foi de usa (integritate); Patine de parcare inferioare (inlocuire daca este cazul).

PROCEDURI DE MENTENANTA CORECTIVA PENTRU PERETI AMOVIBILI: Controlul, verificarea si refacerea prinderilor la pereti si tavan; Curatare si gresare sistem de glisare; Reglare role si angrenaje; Gresare role si angrenaje; Strangeri si refaceri imbinari, reglaje; Probe functionale si reglaje finale (conform prescriptii furnizor).

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: Parthos, Dorma, GEZE etc.

Galerie foto
  • ...