Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Service Usi Rotative

Usile automate rotative reprezinta solutia pentru intrarea in banci, hoteluri, centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri. Acest tip de usi rotative automate apartine categoriei de top care imbina cu succes inovatia tehnica, esteticul si fiabilitatea.

Usa rotativa actionata manual sau automat cu trei sau patru canaturi poate asigura functii de acces eficient la un nivel de trafic mediu sau mic, bidirectional sau unidirectional. Atunci cand este necesar prezinta functii si facilitati de evacuare in caz de pericol sau incendiu. Usa rotativa este ideala pentru trafic limitat fiind spatioasa si poate fi actionata fara efort de catre oricine. Pentru actionarea usii este suficienta o usoara impingere cu mana. Sistemul automat de actionare, cu motor in plafon sau in pardoseala, roteste usa dupa actionarea manuala, cu forta redusa, in pozitia initiala. Usile rotative sunt disponibile in varianta constructiva complet din sticla sau cu rama Al, cu sistem de actionare automat sau manual, cu doua, trei sau patru canate.

Caracteristici tehnice ale usilor rotative: Diametre cuprinse intre 1800 mm – 7000 mm; Inaltimi pana la 3000 mm; Posibilitate de executie cu 2, 3 sau 4 canate mobile; 2 senzori antiforfecare; 2 senzori radar; 4 senzori antilovire; Sticla curba 5+5 mm; Posibilitatea constructiei din inox, otel sau aluminiu in orice gama de culoare RAL.

Usile automate rotative beneficiaza de actionare cu motoare controlate electronic, sustinute de comenzi cu radar, fotocelulule, dispozitive de presiune sau alte sisteme electronice similare. Viteza de rotatie supravegheata de un sistem specializat asigura un optim de fluenta dar si de protectie la lovire si strivire. In acelasi timp siguranta si eficienta sunt sporite. Functiile adiacente celei de trafic cum sunt: inchidere de noapte, functionare manuala, push and go, semiautomata, unisens fac din usa rotativa cel mai modern sistem de acces.

Avantaje in utilizarea usilor rotative Fiabilitatea, siguranta, economia si confortul pe care le asigura usa automata sunt cateva din avantajele utilizarii usii rotative.

Reguli si proceduri de service si mentenanata usi rotative:

Control functional componente specifice: Verificarea postamentului / peretelui pe care este fixat; Verificare canate; Verificare sistem de siguranta canat; Verificare functionare panou informativ; Integritate carcasa si canate.

Control actionare electrica: Cabluri electrice si interconectare; Impamantare; Izolatie cabluri si panouri de actionare; Verificare integritate panouri de actionare, butoane, afisaj si avertizare; Verificare sisteme de siguranta, repozitionare, semnalizare luminoasa, interconectarea cu diverse sisteme de control acces si taxare; Test acumulatori, test siguranta.

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: Kaba, Dorma, GEZE, Boon Edam, Tormax, Besam etc.

Galerie foto
  • ...