Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Service Usi Rapide

Usile rapide sunt usi de mare viteza care se deschid si se inchid cu impachetare pe verticala. Acest tip de usa se potriveste pentru deschideri largi, acolo unde sunt necesare inchideri si deschideri rapide si este conceput pentru folosirea zilnica cu o mentenanta minima. Posibilitatea implementarii unor paneluri transparente asigura o mai buna vizibilitate in spatiul de lucru si o lumina mai buna. In cazul in care usa rapida este lovita sau zgariata, poate fi reparata foarte usor si cu putini bani. Usile industriale rapide pot fi folosite atat la interior, cat si la exterior.

Usi rapide de exterior Usile rapide de exterior sunt rezistente la intemperii (vant, ploaie, zapada, diferente de temperatura), fiind solutii optime pentru spatii logistice si industriale in care rapiditatea deschiderii/inchiderii face diferenta: hale de productie, depozite de alimente, servicii de curierat etc.

Usi rapide de interior Usile rapide de interior separa fara a obstructiona liniile de productie sau zonele de depozitare. Puteti astfel crea sisteme de separare care prin rapiditatea operarii nu afecteaza fluenta proceselor. Usile rapide de interior izoleaza spatiile de frig sau caldura puternica, noxe sau alte elemente care perturba activitatea in locul respectiv.

Usile rapide pot functiona prin inroluire sau prin pliere.

Usi rapide rulante Usile rapide rulante sunt usi operative, cu un design compact, folosite in spatii cu trafic intens, fiind adaptate uzului indelungat. Usile rapide rulante sunt extrem de economice, flexibile si pot fi usor inlocuite in cazul unui impact accidental. Au in componenta acestora o carcasa proprie care incorporeaza toate elementele mecanice pentru un montaj cat mai simplu. Structura metalica a usilor rapide rulante este din otel galvanizat, care poate fi vopsit in orice culoare din paletarul RAL. Usa rapida rulanta poate fi accesorizata cu dispozitiv de siguranta care sa permita deschiderea manuala in cazul penelor de curent.

Usi rapide prin pliere Usile rapide prin pliere sunt flexibile si solide, fiind destinate in special intrarilor medii si mari. Usa rapida prin pliere este compusa dintr-o cortina flexibila cu sectiuni modulare si insertii de structuri tubulare metalice. Pot fi echipate cu geamuri transparente si asigura o inchidere perfecta, limitand patrunderea aerului rece sau cald, a fumului, a prafului sau a zgomotului.

Caracteristicile usiilor rapide Realizate robust, cu tehnologie de ultima generatie, usile rapide pot asigura viteze de deschidere si inchidere de pana la 2 m/s, performata greu de realizat de oricare alt echipament. De asemenea, beneficiaza de o constructie modulara ce face ca usa rapida sa fie usor de accesorizat pentru variante diverse de aplicatii industriale. Dimensiuniile constructive sunt variate si se pot regasi pana la 40 mp in diverse culori ale cortinei PVC. Panoul de control al usii rapide imbina flexibilitatea si performanta motorului trifazat cu facilitatea si precizia comenziilor electronice digitale. Usa rapida se poate monta la interior sau exterior si poate fi prevazuta cu ferestre vitrate montate permanent. Elementele de protectie sunt dintre cele mai performante oferind o buna siguranta in functionare dar si protectia utilizatorilor.

INTRETINEREA USILOR RAPIDE:

Control functional componente specifice: Glisiera; Panouri (integritate); Tambur; Elemente siguranta tambur; Garnitura cauciuc inferioara; Garnitura glisiera; Sine (integritate); Role (integritate); Zavor (integritate); Arcuri; Sufe textile si contragreutati; Cabluri OL (sufe); Integritate folie PVC; Angrenaje motor-tambur; Racord flexibil elicoidal.

Control actionare electrica: Panou de comanda – integritate, functionalitate; Racorduri electrice de medie tensiune; Racorduri electrice de joasa tensiune; Functionare motor electric; Comutare manual automat; Senzor de muchie (integritate); Functionare elemente de siguranta: fotocelule, optosenzori, setari specifice; Control impamantare; Verificare alimentare; Control izolatie electrica.

Controlul setarilor functionale actionarii electrice: Setari de curse de referinta; Setari de forte specifice; Setari de siguranta.

PROCEDURI DE MENTENANTA CORECTIVA PENTRU USILE RAPIDE: Controlul, verificarea si refacerea prinderilor la pereti si tavan; Curatarea si gresarea sistemului de glisare; Reglare role si angrenaje; Gresare role si angrenaje; Strangeri si refaceri imbinari, reglaje; Probe functionale si reglaje finale (conform prescriptii furnizor).

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: Albany, Hormann, Alfa, Gunther-Tore, EMI, Ditec, Tecnoindustriale, Inkema, Shipyard Door, Novoferm, Teckentrup, Efaflex etc.

Galerie foto
  • ...