Expert Service - mentenanta si service Usi automate, industriale si sisteme de andocare Otopeni, Ilfov

Service Usi Metalice

Usile metalice multifunctionale sunt recomandate pentru spatii de birouri, scoli, toalete, hale industriale, spatii tehnice, subsoluri etc. Sunt recomandate pentru montarea la interior, putand fi usor adaptate la perete de caramida, rigips, beton, panou tip sandwich etc.

Usile metalice sunt confectionate din foi de tabla galvanizata cu fagure de stabilizare la interior. Grosimea foii de usa poate fi de la 30 – 70 mm. Tocul de colt montat pe usa, cu sau fara prag, este pregatit pentru a fi montat cu cleme sau cu conexpanduri.

Usile metalice pot fi dotate cu: broasca reversibila sau nu, pregatita pentru cilindru, echipata cu cheie tip patent, bolturi de siguranta montate pe partea cu balamalele, manere negre din nylon montate pe placa cu gaura de cilindru, doua balamale pe fiecare canat. Usile metalice pot fi vopsite in camp electrostatic, avand aspect coaja de portocala – cu efect antizgariere.

Usile metalice multifunctionale pot fi accesorizate cu amortizor, bara antipanica, selector canate, ferestre circulare sau dreptunghiulare, grile aerisire, etc.

Usile metalice pot fi clasificate, in functie de grosimea usii, in: Usi metalice de 40mm: complet galvanizate, interior cu o structura celulara tip fagure; pot fi vopsite electrostatic in orice culoare din paletarul RAL si pot fi in 1 sau 2 canate; Usi metalice de 50mm: complet galvanizate, interior din panou din fibre minerale, tocul este izolat termic si fonic; pot fi vopsite electrostatic in orice culoare din paletarul RAL si pot fi in 1 sau 2 canate; Usi metalice de 60mm: complet galvanizate, interior din panou din fibre minerale, izolate termic si fonic; pot fi vopsite electrostatic in orice culoare din paletarul RAL si pot fi in 1 sau 2 canate.

Usile metalice rezistente la foc sunt concepute pentru a fi instalate in spatiile de acest fel. Acestea ofera o rezistenta mare la foc, umiditate, frig si caldura, precum si asigurarea unui schimb necesar de aer daca sunt prevazute cu grile de ventilatie. Aceasta ultima caracteristica a usilor metalice izolate este esentiala pentru a preveni cresterea temperaturii in interiorul sediului in lunile mai calde, in special in medii care sunt utilizate doar ocazional. Acestea din urma, daca nu sunt frecventate mai des, pot sa acumuleze diferite gaze, sau temperaturi ridicate, care pot dauna diferitelor lucruri. Sunt numeroase situatii in care trebuie sa se protejeze un loc la care ar trebui sa aiba acces numai la cei din interior. Pentru aceasta, se pot monta manere care sa deschida usa cu usurinta din interior, iar din exterior se poate deschide doar cu o cheie sau cu ajutorul unui sistem mai complex de acces cu masuri suplimentare de siguranta.

Usile metalice din otel multifunctionale si usile rezistente la foc metalice, pot fi montate in subsoluri, camere tehnice de intretinere si de inspectie, statii de monitorizare pentru conducte de petrol si gaze naturale, depozitare si sali de echipamente etc.

Caracteristici tehnice: Pot fi usi metalice cu un canat sau cu doua canate; Foaia usii este realizata din tabla de otel galvanizat si vopsita in orice nuanta RAL, fiind protejata cu o folie de protectie; din polietilena care se indeparteaza dupa montare; Usa are incuietoare incastrata ce poate fi prevazuta cu maner special construit antiaccident sau bara antipanica; Cadrul usii este realizat din profil Z din otel galvanizat pe trei laturi fiind folosita o vopsea pe baza de rasina epoxidica si poliester.

Usile metalice sunt destinate sectorului industrial, fiind rezistente si durabile datorita profilelor metalice din care sunt realizate.

Standarde respectate Usile metalice multifunctionale respecta standardele europene de securitate si utilizare specifice CE.

REGULI SI PROCEDURI DE SERVICE SI MENTENANATA PENTRU USI METALICE:

Control functional componente specifice: Control componente (broasca, manere, garnituri, bara antipanica, amortizor, contact magnetic, electrozavor, etc); Verificare si reglare inchidere pe toc; Verificare sistem de incuiere; Verificare garnituri de etansare; Verificare verticalitate si planeitate toc si foaie; Verificare functionare sisteme de siguranta (electromagnet, contact magnetic, electrozavor, contact Riegel); Reglaj amortizor, balamale, manere, bara antipanica si gresare componente mobile; Verificare etanseitate usa; Strangeri si refaceri imbinari.

Control actionare electrica: Control impamantare; Control izolatie electrica; Control si verificare motoare si aparataj de comutare; Control sisteme de comanda si sisteme de siguranta; Probe functionale si reglaje (conform prescriptii furnizor).

PROCEDURI DE MENTENANTA CORECTIVA PENTRU USI METALICE: Controlul, verificarea si refacerea prinderilor de pereti; Curatare si gresare sistem de glisare, balamale, broaste, bare antipanica; Reglare angrenaje; Gresare angrenaje; Strangeri si refaceri imbinari; Probe functionale si reglaje finale (conform prescriptii furnizor).

Producatorii care intra in portofoliul nostru de service: Hormann, Ninz, Dierre, Padilla, Teckentrup, Jansen, Novoferm, Ehrenfels, Domoferm etc.

Galerie foto
  • ...