Technoelectric - Sisteme de automatizari in industria frigului, Afumati / Ilfov

Solutii pentru controlul temperaturii

Controlarea temperaturii dintr-un spatiu poate fi, de multe ori, o reala provocare, în special în proiectele din Orient în care temperaturile exterioare sunt foarte ridicate si oscileaza între zi si noapte.

Specialistii nostri utilizeaza diverse regulatoare, în functie de cerintele proiectului sau ale beneficiarului final. Primul dintre ele este regulatorul  XR20CX, cu un controler digital on/off si un releu, care are setari digitale si intrari digitale configurabile care permit o programare rapida cu HotKey si o degivrare prin oprirea compresorului. Avantajele sale sunt acelea ca asigura reducerea consumului de energie cu functia Save Energy si este functional pe aplicatii de încalzire / racire.

Regulatorul  XR60CX este mai complex decât XR20CX deoarece are în plus 3 relee la iesire. XT121C are un controler digital multifunctional al temperaturii în 2 trepte, 3 relee la iesire, diferite fata de cele doua de mai sus, senzori TC /PTC PT1000/ termocuple si aceleasi functii.

Una dintre cele mai importante functii ale regulatorului WING XW60K este functionalitatea pe aplicatii de frig. În plus fata de celelalte regulatoare, are 4 relee la iesire, asigura controlul compresorului, degivrarii, ventilatiei si al iluminatului, are o intrare digitala speciala pentru usa si una configurabila pentru alarme externe, cu scopul de a porni degivrarea si de a permite conectarea la distanta cu tastatura V620 sau CX620, precum si la sistemele de monitorizare Xweb.

Regulatorul XH260L este functional pe aplicatiile de încalzire si racire, are 6 relee de iesiri, un controler digital compact, iar celelalte functionalitati sunt aceleasi cu cele ale celorlalti regulatori.

XLR170 este o solutie compacta pentru actionarea unei instalatii monofazate de maxim 4kW potrivita pentru aplicatiile de racire, care asigura controlul compresorului, a ventilatorului si al degivrarii. Regulatorul este echipat cu iesiri auxiliare pentru alarme si iluminat, are setari digitale si 6 relee.

XJP60D este un modul de reglare a temperaturilor cu 6 intrari pentru senzorii de temperatura, 3 intrari digitale programabile, iesire seriala RS485 încorporata si o conexiune X-REP / Hot Key.

Galerie foto
  • ...