Technoelectric - Sisteme de automatizari in industria frigului, Afumati / Ilfov

Solutii standardizate

Expertii nostri în automatizari creeaza si solutii standardizate pentru diverse industrii, una dintre acestea fiind tablourile electrice de automatizare a instalatiilor frigorifice.

În acest caz, cele mai des folosite sunt tablourile electrice din seria TE.P (cu grad de protectie IP 65). În varianta standard “S”, acestea sunt echipate cu un regulator electronic de temperatura (termostat), produs de Dixell (Italia) si cu 2 sau 3 relee de comanda pentru pornirea sau oprirea motorului electric compresor si a motoarelor electrice ventilatoare cu vaporizator, pentru deschiderea si închiderea robinetului electromagnetic montat pe conducta de agent lichid la intrarea în vaporizator, precum si pentru initierea sau terminarea procesului de degivrare.

Aceasta solutie standardizata este ceruta deseori în proiectele pentru instalatii frigorifice, în special datorita numeroaselor avantaje pe care le au, printre care pot fi mentionate: pretul accesibil, siguranta oferita cu ajutorul protectiei asigurate de catre disjunctorul pentru compresor si de catre sigurantele automate pentru rezistenta de degivrare si ventilatoare. De asemenea, alte beneficii fac referire la garantarea sigurantei datorita documentatiei tehnice realizata cu un soft specializat care însoteste tablourile electrice, dar si fiabilitatea si durabilitatea date de folosirea componentelor Brand Name.

Tablourile TE.P sunt usor de utilizat datorita vizualizarii facile si a protejarii elementelor de protectie si semnalizare cu ajutorul unui capac de plastic transparent, datorita echiparii tabloului cu etichete de tip iconita pozitionate în dreptul echipamentelor deservite si datorita designului estetic al cutiei, care include decupaje predefinite în partea inferioara, superioara si în laterale, în functie de diametrul cablurile de intrare si de iesire.

Versatilitatea este una dintre principalele caracteristici ale tablourilor TE.P deoarece au numeroase optiuni, cum ar fi posibilitatea de a avea protectii suplimentare, o interfata seriala pentru sisteme de monitorizare, un sistem de functionare pump – down si pump-out, switch pentru circuitele de comanda N/A, dar si posibilitatea de a detine controlul presiunii de refulare, de a-l echipa cu un controler multifunctional, de a avea o alimentare suplimentara, protectie pentru cablurile presetupe si o schema personalizata a tabloului.

Galerie foto
  • ...