Technoelectric - Sisteme de automatizari in industria frigului, Afumati / Ilfov

Solutii de automatizare

Expertiza echipei noastre de profesionisti are numeroase valente, însa solutiile de automatizare a sistemelor, în special a celor de refrigerare, sunt cele în care profesionalismul si atitudinea orientata catre rezultate se evidentiaza la adevarata valoare.

Unul dintre elementele cheie ale solutiilor de automatizare sunt tablourile electrice pe care le proiectam si le executam pe baza cerintelor venite din partea clientilor nostri. Dintre acestea se pot enumera: tablourile de centrala, cele pentru tunelurile de racire, cele pentru camera, precum si tablouri pentru vitrinele frigorifice sau acelea special create pentru automatizare. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, am proiectat automatizari aplicabile unei game largi de masini si sisteme, am oferit suport în completarea unor sisteme deja automatizate si am creat solutii de control al fluxurilor de productie.

De la cele mai simple solutii pâna la cele mai complexe, echipa noastra de proiectare concepe în mod prompt si eficient solutiile potrivite pentru cele mai diverse cerintele ale clientilor, în conformitate cu standardele în vigoare.

În fiecare proiect în care suntem implicati depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca utilizatorii solutiilor noastre se vor bucura de acelasi nivel calitativ, motiv pentru care am dezvoltat serviciul de montaj si punere în functiune a tablourilor electrice.

Echipa noastra formata din ingineri specialisti si electricieni are abilitatea necesara de a realiza orice tip de montaj, indiferent de gradul de complexitatea sau de desfasurarea proiectului la nivel national sau international.

Galerie foto
  • ...
  • ...