Technoelectric - Sisteme de automatizari in industria frigului, Afumati / Ilfov

Solutii pentru Industria berii

Rapoartele realizate de catre specialistii Comisiei Europene arata faptul ca la nivelul Uniunii Europene productia si comercializarea berii contribuie la crearea a peste 2 milioane de locuri de munca, genereaza venituri sub forma de taxe la bugetele tarilor membre în valoare de 51 miliarde euro si o valoare adaugata de aproximativ 50 miliarde euro. Acest fapt pozitioneaza industria alaturi de cele mai puternice, precum cea de automotive sau retail si FMCG.

Una dintre elementele esentiale ale unei fabrici de bere este instalatia frigorifica care are rolul de a asigura mentinerea unei temperaturi scazute în mod constant. Automatizarea acestei instalatii este absolut necesara pentru a scadea interventia factorului uman si pentru a optimiza toate procesele implicate.

Specialistii Technoelectric au automatizat instalatia frigorifica cu amoniac a fabricii Heineken din Craiova cu un automat programabil Siemens S7. Beneficiile utilizarii amoniacului în cadrul instalatiei de racire sunt numeroase, putând fi amintit faptul ca nu are impact asupra încalzirii globale si are proprietati termodinamice excelente care duc la viabilitate economica.

Galerie foto
  • ...