Technoelectric - Sisteme de automatizari in industria frigului, Afumati / Ilfov

Solutii pentru distributia energiei

Pe parcursul celor 20 de ani de activitate echipele noastre au coordonat numeroase proiecte la nivel national sau international, în care a fost necesara identificarea unor solutii pentru distributia energiei electrice. Astfel, de la tablouri de distributie de apartament pâna la tablouri de distributie de uz industrial care realizeaza alimentarea consumatorilor de la una, doua sau mai multe surse cu puteri instalate de peste 1.600 KVA, folosim echipamente furnizate de catre producatori de prestigiu, precum Schneider Electric, Legrand sau Moeller.

Expertii nostri au realizat, de-a lungul timpului, de la cele mai simple pâna la cele mai complexe tablouri electrice având numeroase caracteristici. Primul element este cutia în care se monteaza componentele, care permite realizarea oricarei configuratii pentru un tablou de joasa tensiune de tip general, secundar sau de distributie finala, având grade de protectie IP30, IP31, IP43 sau IP55 si forme de protectie de la 2a,b pâna la 4a,b. Cutia este prevazuta cu placi de obturare a partilor echipamentelor aflate sub tensiune, dedicate pentru fiecare gama de echipamente, fapt care faciliteaza montarea rapida a echipamentelor folosite si ofera o protectie completa împotriva posibilitatii de a exista un contact direct prin atingere.

Specificatiile electrice ale cutiei se refera la: tensiunea nominala de izolare pentru sistemul principal de bare care este de 1000, curentul nominal admisibil In=160 pâna la 3200 A, curentul nominal admisibil de vârf: Ipk=15 pâna la 85kA rms/1s si frecventa de 50/60 Hz.

Tabloul poate fi prevazut si cu un întrerupator automat care realizeaza protectia sistemului de distributie în bare sau cu un separator de sarcina. Protectia consumatorilor se realizeaza cu ajutorul întrerupatoarelor automate, a sigurantelor fuzibile, a disjunctoarelor magneto-termice si a releelor termice, dimensionate pentru a realiza selectivitatea în cazul aparitiilor unor defecte.

Galerie foto
  • ...
  • ...