Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Alte cursuri

...
Cursuri Yoga

Cursuri Yoga la Bodymind Balance
 Alexandra, instructoare acreditata la nivel international de Yoga Alliance, organizeaza cursuri de Hatha, Yin, Vinyasa si Yoga Nidra la studioul Bodymind Balance. Unele dintre clase sunt transmise in timp real online astfel incat sa te poti bucura de practica si in confortul propriei locuinte. Te invitam sa descoperi conexiunea dintre corp, minte si spirit la clasele de Yoga - in fiecare luni de la ora 20:00 si miercuri de la ora 20:30!

Despre Hatha Yoga - Origini si evolutie
Hatha este o sintagma ce provine din limba sanscrita si reprezinta dualitatea Soare (Ha) - Luna (tha), Yin - Yang, etc. Este o disciplina Yoga iar traditia hindusa spune ca Shiva este fondatorul acesteia. Hatha Yoga se refera la mai multe tipuri de exercitii fizice, numite asane (posturi), cu scopul de a imbunatati elasticitatea coloanei vertebrale, a pielii, a muschilor si a oaselor. Posturile au, de asemenea, rolul de a-ti deschide canalele energetice ale corpului, in special canalul central astfel incat sa te bucuri de o vitalitate sporita si o sanatate de fier.

Cu un caracter dual, Hatha Yoga este o cale de a realiza balansul fizic dintre puterea corpului si flexibilitatea lui precum si cel mental dintre efort si relaxare. Este o metoda foarte eficienta de autocunoastere si dezvoltare personala cu foarte multe beneficii pentru corpul, mintea si spiritul tau!

Participa la cursuri Yoga Bucuresti! Iata cateva dintre beneficii:
Creste elasticitatea musculara si densitatea osoasa;
Elimina tesutul adipos in exces;
Imbunatateste sistemul circulator, ajutand la ameliorarea celulitei;
Creste flexibilitatea coloanei vertebrale;
Creste capacitatea de concentrare si relaxare;

...
Cursuri Pilates

Alexandra, instructoare acreditata la nivel international de Pilates International Education si de ministerele avizate din Romania, organizeaza clase de Pilates la studioul nostru. Experimenteaza cursurile de Pilates alaturi de Alexandra, in fiecare miercuri de la ora 19:30 fie in studio fie online, in confortul propriei locuinte!

Despre metoda Pilates - Istorie si evolutie
"O buna contitie fizica este prima cerinta a fericirii. Interpretarea noastra cu privire la contitia fizica este obtinerea si intretinerea unui corp dezvoltat uniform, cu o minte sanatoasa si complet capabila sa desfasoare natural, usor si in mod satisfacator sarcinile noastre zilnice multe si variate cu o insufletire si placere spontana" - Joseph Pilates

Propozitia de mai sus insumeaza ideea de conditie fizica a lui Joseph Pilates, creatorul metodei Pilates care inca isi pastreaza locul printre cele mai semnificative discipline din lumea fitness-ului. Metoda a fost dezvoltata initial sub numele de "Arta Autocontrolului" si a devenit, in timp, foarte populara in comunitatea dansatorilor din New York prin implicarea lui George Balanchine (coregraf si dansator) si a Marthei Graham (coregraf si dansator).

Astazi metoda Pilates este remarcabila pe intreaga scena a fitness-ului si wellness-ului. Este folosita in foarte multe medii ale wellness-ului si de asemenea ca o completare a antrenamentului atletic datorita multitudinii de beneficii in toate aspectele corporale si mentale.
Scopul metodei Pilates este sa-i faca pe oameni sa fie constienti de ei insisi, de corpurile si mintile lor, facandu-i sa combine aceste elemente pentru a-si spori si imbunatati coordonarea, mobilitatea si calitatea miscarilor.

Participa la cursuri Pilates Bucuresti! Cateva dintre beneficiile metodei:
Creste puterea si rezistenta musculara, in special in profunzime;
Mareste prioperceptia (abilitatea de a "simti" corpul si perceptia pozitiei acestuia in mod static si dinamic);
Dezvoltarea echilibrului prin solicitarea muschilor posturali;
Articulatiile beneficiaza de mai multa flexibilitate si mobilitate;
Pozitia spatelui si a corpului ca un intreg va fi mai corecta, imbunatatind postura, functiile si aspectul corpului.