Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Cursuri Dans Contemporan

Dansul Contemporan este:
 unul dintre cele mai populare stiluri de dans ce combina elemente din dansul modern si cel clasic, intr-o viziune contemporana. Stilul este intr-o constanta evolutie inca de la mijlocul secolului al XX-lea si este caracterizat printr-un repertoriu vast de miscari ce apartine fiecarui coregraf in parte. Se danseaza solo, in pereche sau in grup ca interpretare libera (improvizatie) sau coregrafica.
Cursurile noastre sunt structurate pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Dans Contemporan la con Sabor:
Am creat pentru tine un intreg univers al dansului contemporan, foarte bine strucuturat, pe care te invitam sa-l descoperi la cursurile noastre, indrumat de Aura Goia, Momo Sanno si Levente Szasz.
La cursurile de dans contemporan gasesti intotdeauna o atmosfera pozitiva si relaxanta in timp ce explicam diferite tehnici de miscare sau de coordonare. Pe langa elementele tehnicii de baza, invatam sa ne cunoastem corpul, sa-l antrenam, sa-i descoperim limitele si cum le putem depasi, acestia fiind primii pasi care ne ajuta sa atingem estetica si libertatea necesara in dans.

Mai multe motive sa participi la cursuri de Dans Contemporan chiar de astazi:
Prin metodele dezvoltate de instructorii nostri, cursurile de Dans Contemporan sunt menite sa-ti dezvolte creativitatea, versatilitatea miscarilor, dezvoltarea ritmului si o mai buna constientizare personala. Descopera mai jos principalele motive pentru care sa participi la cursurile noastre de Dans Contemporan:

Dezvoltam simtul ritmic, atentia asupra spatiului si a felului in care ne miscam in el;
Oxigenam sistemul muscular si imbunatatim reflexele;
Prin diverse exercitii reglam postura, atitudinea corporala si readucem sentimentul increderii personale;
Comunicam, invatam unii de la altii si lasam corpurile sa vorbeasca prin dans.

Galerie foto
  • ...