Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Cursuri Salsa

Stilul de dans Salsa incepe cu pasii de baza, modul de a transfera corect greutatea, ordinea pasilor si realizarea sincopei specifice stilului. Urmeaza cateva intoarceri, pasi mai complicati, iar totul capata sens cand incepem sa dansam in pereche. Pas cu pas, figurile simple cu schimbare de locuri intre parteneri devin din ce in ce mai complicate, adaugam rasuciri, intoarceri si schimbari de maini. Astfel, la finalul primelor luni de cursuri Salsa, reusim sa formam o baza solida pe care putem sa adaptam, sa modelam si sa personalizam dansul, pastrand specificul lui si comunicarea cu partenerul. Participa la cursurile Salsa con Sabor, descopera Salsa New York Style si invata sa te misti pe ringul de dans in armonie cu muzica.

Ce este Salsa?
Ca gen muzical, Salsa este un termen general ce se refera la un amestec de ritmuri sud-americane (Son Montuno, Guaracha, Cha Cha Cha, Mambo, Bolero) cu diferite influente (Bomba, Plena, Cumba, Latin Jazz). Termenul de Salsa a fost inregistrat, raspandit si comercializat la mijlocul anilor 1970 in New York.

Ca stil de dans, Salsa este cel mai raspandit stil latino social si se imparte in cateva sub-stiluri: New York (sau on 2), Los Angeles (sau on 1), Cuban, Portorican, Colombian.

Cateva motive sa participi la cursuri Salsa! De ce dansul iti imbunatateste stilul de viata?
Dansul este una dintre activitatile care atrag cele mai multe beneficii pentru sanatatea mintii si a corpului. Iata cateva motive sa intri in studioul de dans chiar astazi:

Te bucuri de o energie sporita datorita imbunatatirii metabolismului;
Te mentii in forma zi dupa zi si pleci acasa zambind;
Te relaxezi si uiti de griji inca de la primele cursuri Salsa;
Iti dezvolti o coordonare mai buna;
Cunosti oameni noi cu care poti socializa si lega prietenii.

Galerie foto
  • ...