Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Cursuri Balet copii

Baletul este:
 cel mai vechi stil de dans ce se exprima prin miscari precise si gratioase ale corpului. Sta la baza celor mai multe stiluri de dans si, desi este considerat de multi ca fiind rigid, este de fapt un instrument cu ajutorul caruia sufletul reuseste sa se exprime.
Sunt mai multe stiluri de balet: classic, romantic, neoclasic si contemporan si mai multe metode de predare: franceza, Vaganova, Cecchetti, Bournonville, RAD (The Royal Academy of Dance method) si Balanchine.
Ca multe alte forme de dans, Baletul se poate dansa in ansamblu, in pereche sau solo iar cursurile noastre sunt structurate astfel incat copilul tau sa beneficieze de o experienta completa si profesionista.

Cursuri de Balet copii la con Sabor:
Am creat pentru copilul tau un intreg univers al Baletului foarte bine strucuturat iar, la cursurile noastre, el are ocazia sa isi descopere propriul corp si sa-si dezvolte simtul artistic. Cursurile il pun in contact cu muzica clasica pentru ca exercitiile de balet se fac doar pe acest gen de muzica. De asemenea, cursurile noastre ofera micutilor sansa sa isi dezvolte comunicarea, rabdarea si cooperarea.
Punem accent atat pe dezvoltarea corporala armonioasa, cat si pe dezvoltarea emotionala sanatoasa a copilului tau!

Cursuri Balet copii - Efectele benefice ale dansului pentru copilul tau:
Prin metodele dezvoltate de Corina, la cursurile noastre de balet, copiii isi descopera propriul corp si isi dezvolta simtul artistic. Iti prezentam mai jos cateva motive pentru care dansul este una dintre cele mai bune activitati pentru copilul tau:

Imbunatateste postura corporala;
Dezvolta coordonarea, flexibilitatea si simtul ritmic;
Ajuta copilul sa isi exerseze rabdarea, concentrarea, memoria si cooperarea;
Ofera timp si spatiu propice pentru dezvoltarea abilitatilor sociale si a increderii in sine;
Imbunatateste motricitatea fina si grosiera;
Ajuta la dezvoltarea cognitiva;
Ii invata pe copii sa persevereze si sa lucreze in echipa.

Galerie foto
  • ...