Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Cursuri Kizomba

Kizomba este un ritm african ce s-a dezvoltat in Angola la sfarsitul anilor ’70. Fiind nascuta pe un continent cu istorie muzicala efervescenta, Kizomba este rezultatul unei evolutii: generatiile tinere, ascultand muzica traditionala numita “Semba”, au simtit ca acesteia ii lipseste ceva, o tenta moderna. Adaugand percutie electronica cu un ritm lent si foarte senzual, a luat nastere Kizomba.

Pe parcursul anilor, Kizomba s-a dezvoltat si s-a raspandit la nivel mondial ca un gen de muzica ce surprinde urechea si un dans ce iti imbratiseaza sufletul, de aceea este numit si Tangoul Angolez.

Atunci cand danseaza Kizomba, partenerii au parte de o experienta unica: stau apropiati unul de celalalt, descopera senzualitatea si gasesc o noua dimensiune in a conduce si a fi condus. Kizomba este un dans care creeaza o conexiune aparte intre parteneri.

Cursuri Kizomba Bucuresti - Descopera legatura dintre muzica si dans!
La cursurile Kizomba con Sabor, iti creezi propriul stil de dans! Punem accent pe intelegerea ritmului si adaptarea figurilor in functie de linia melodica, cat si pe comunicarea intre parteneri, in timpul dansului. Cand spunem cursuri Kizomba, ne gandim la dezvoltarea perceptiei, a simtului artistic si a creativitatii printr-un dans al armoniei si comunicarii.

Bucura-te de cursurile de Kizomba con Sabor! Cateva motive sa pasesti in studio:
Dansul este una dintre cele mai benefice activitati pentru sanatatea corpului si a mintii. Te ajuta sa:

Te relaxezi si sa te deconectezi de la rutina zilnica;
Iti dezvolti echilibrul corpului;
Iti imbunatatesti postura corporala;
Te mentii in forma;
Te bucuri de o vitalitate sporita.

Galerie foto
  • ...