Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Cursuri Dansul Mirilor

Cursuri dansul mirilor pentru nunta ta de poveste
 Traditia nuntilor din tara noastra arata ca, aceasta, incepe cu dansul mirilor, simbolul formarii unui nou cuplu. Daca iti doresti sa fii altfel, sa-i impresionezi pe toti cei care-ti sunt alaturi, atunci trebuie sa stii ca locul potrivit pentru a-ti implini visul este la con Sabor. Ai la dipozitie o echipa bine sudata de instuctori de dans care-ti vor fi alaturi “pas cu pas”, pentru ca dansul tau sa fie unic, personalizat in totalitate pentru tine si partenerul tau.

Vals sau alte stiluri de dans pentru nunta ta
Pentru ca tu si parternerul tau sa aveti, in cea mai importanta seara, un dans deosebit iar coregrafia sa fie usor de invatat, alegem impreuna stilul de dans care sa va avantajeze si sa va puna in valoare. Scoala de dans con Sabor prin instructorii sai, iti pun la dispozitie mai multe genuri si stiluri de dans, de unde tu iti poti alege: Vals, Tango Argentinian, Tango European, Kizomba, Bachata, Cha Cha, Disco, Salsa, Merengue, Rumba, Rock ‘n’ Roll, Swing si Dans Contemporan.

Cursuri dansul mirilor Bucuresti - In cat timp inveti o coregrafie?
Instructorul de dans cu care veti alege sa lucrati va face in asa fel incat sa eficientizeze la maximum timpul pe care il aveti alocat pentru a invata coregrafia dorita. Experienta noastra ne spune ca aveti nevoie intre 7 si 10 sedinte de 60 de minute fiecare.

Program cursuri dansul mirilor Bucuresti
Programul dedicat cursurilor se stabileste impreuna cu instructorul, fiind unul flexibil, raportat la disponibilitatea si timpul vostru.

Afla informatiile complete despre programul cursurilor de dans si dezvoltare personala con Sabor!

Galerie foto
  • ...