Con Sabor - Scoala de dans Bucuresti

Cursuri Tango Argentinian

Cursurile de Tango Argentinian completeaza lista claselor de dans predate la scoala noastra si ofera curiosilor oportunitatea de a experimenta un stil deosebit. Tangoul Argentinian presupune o conduita in dans, o exprimare sincera a emotiilor si un respect aparte pentru partener/a.

Tango Argentinian - Origini si evolutie
Tangoul Argentinian s-a nascut in suburbiile orasului Buneos Aires la sfarsitul secolului al-XIX-lea. Acestea adaposteau un numar foarte mare de emigranti de pe toate continentele. Desi muzica de Tango era una foarte simpla, versurile exprimau bucuriile, iubirile si tristetile locuitorilor. La inceputuri muzica a fost cantata cu instrumente portabile: chitara, vioara iar apoi a fost introdus bandoneonul, instrument adus in Argentina la sfarsitul secolului al-XIX-lea. Sunetul bandoneonului este asociat de multe persoane cu sunetul tangoului.

Initial dansul era simplu si monoton si se dansa pe strazi, in baruri sau bordeluri. Ulterior Tangoul a devenit foarte popular in marile capitale europene si in Statele Unite apoi s-a reintors in Argentina cu un statut nou, stilul fiind unul mult mai rafinat.

La cursurile de Tango Argentinian experimentam pasi simpli, miscari spectaculoase si imbinam elementele de tehnica cu cele de practica, adaptandu-le la muzica.

Cateva motive sa participi la cursuri Tango Argentinian Bucuresti
Te ajuta sa-ti dezvolti increderea in tine;
Iti ofera posibilitatea sa-ti dezvolti latura creativa;
Cunosti persoane cu pasiuni comune si poti lega noi prietenii.
Pe langa aceste avantaje majore, exista mult mai multe motive pentru care dansul este recomandat indiferent de varsta. Participa la cursurile de Tango Argentinian si iti vei pastra o stare mentala pozitiva si un tonus muscular de invidiat!

Galerie foto
  • ...