Dr. Ileana Boiangiu

Corectare riduri

Corectare riduri

Procesul de imbatranire incepe din prima zi in care am aparut pe lume. Pe masura ce inaintam in varsta semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente. Procesul de imbatranire este diferit la indivizi, astfel incat pierderea fermitatii si elasticitatii pielii poate avea loc in proportii si la intervale de timp diferite de la o persoana la alta. O data cu varsta pielea isi pierde din elasticitate devine tot mai uscata, intrucat stratul de grasime de dedesubt dispare. Acest ultim aspect determina scaderea supletii pielii si aparitia ridurilor.

 

Tehnicile actuale de imbunatatire a aspectului pielii, de indepartarea semnelor de imbatranire si modelarea conturului fetei  au rezultate remarcabile si ofera doritorilor o stare de mai bine si o mai mare incredere in propria persoana. Una din metodele nechirurgicale des folosite in lupta impotriva imbatranirii reprezinta  injectarea substantelor cosmetice –fillere.

Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresiei fetei, rezultatul fiind o expresie mult mai tanara. Aceste injectii confera volum si in acelasi timp indeparteaza ridurile . Tratamentul injectabil nu opreste procesul de imbatranire si nu are efectul unei interventei chirurgicale. Dar acest tratament  vizibil imbunatateste aspectul fetei  si amana necesitatea interventiei chirurgicale estetice.

Cele mai uzuale substante care se injecteaja pentru corectarea ridurilor ca si pentru marirea buzelor sunt acidul hialuronic,colagenul si grasimea(proprie).

 

Caracteristici -sunt tehnici minim invazive, nedureroase si care nu necesita spitalizare sau perioade de recuperare -producatorii garanteaza efectele pentru 6 luni pana la 2 ani in functie de produsul ales si utilizat -rezultatele sunt imediat vizibile -edemul/echimozele postinjectare pot persista 48-72 ore -este permisa si chiar recomandata corectia la 7-14 zile,mai ales pentru procedurile care privesc buzele -efectul temporar permite pacientei o autoevaluare si nuantarea solicitarilor catre medic

Galerie foto
  • ...