Dr. Ileana Boiangiu

Dr. Ileana Boiangiu

Dr. Ileana Boiangiu – medic primar chirurgie plastica, si-a inceput activitatea in domeniul chirurgiei plastice in anul 1990 ca medic secundar in cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti, cea mai mare clinica de profil din Romania, unde activeaza si in prezent.

In anul 1994 a devenit medic specialist, iar in anul 1999 medic primar in specialitatea chirurgie plastica.

Cazuistica bogata si diversa din aceasta clinica a permis abordarea unei palete largi si extrem de numeroasa de interventii chirurgicale, cu un plus de experienta profesionala, astfel incat din anul 1999 conduce una din sectiile spitalului in calitate de medic sef de sectie.

In anul 2000 obtine diploma de supraspecializare in chirurgie estetica,iar in anul 2001 obtine o bursa acordata de Centrul Cultural Francez pentru inalta specializare in domeniul chirurgiei plastice la Spitalul Cochin din Paris.

In 2002 la Berna/Elvetia si in 2003 la Groningen/Olanda absolva cursurile europene de chirurgie plastica organizate Societatea Europeana de Chirurgie Plastica,Reconstructiva si Estetica .

Este autor si coautor la multiple articole si lucrari stiintifice in domeniul chirurgiei plastice  prezentate in cadrul congreselor si simpozioanelor nationale si internationale.

In anul 2005 a fost nominalizata in topul celor mai buni 10 medici realizat de cotidianul Evenimentul Zilei (www.infonews.ro) pentru profesionalism, performanta si  calitati umane deosebite.

Membru activ al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania,Societatii Europene de Chirurgie Plastica,Reconstructiva si Estetica(ESPRAS),Societatii Europene de Arsuri(EBA),participa anual la congresele europene din domeniul chirurgiei plastic si estetice.

Din anul 2007 activeaza in domeniul privat la Centrul Medical “Victor Babes”unde efectueaza operatii estetice si reconstructive in regim ambulatoriu si de spital.  

Galerie foto
  • ...