Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Transportor pneumatic

Transportor pneumatic – Transportul pneumatic se bazeaza pe o tehnologie ce are la baza sisteme si echipamente pneumatice de mare putere. Aceste transportoare folosesc instalatii pneumatice prin care sunt antrenate particule de granule si pulberi cu ajutorul unui curent de aer.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Transportor pneumatic – Instalatii pneumatice cu tubulaturi

Firma Secovent va ofera tubulatura si echipamente pneumatice pentru transportul marfurilor impreuna cu accesoriile necesare. Sistemele pneumatice de tubulatura pentru transport sunt utilizate cu succes in industria agricola pentru transportul cerealelor.

Sistemul de instalatii pneumatice poate transporta rapid, si in deplina siguranta, cerealele in locul pe care il doriti. Acest tip de transportor pneumatic pentru cereale are nevoie de o tubulatura solida pentru a face fata fortei aerului cu care este propulsata marfa prin sistemul si instalatia pneumatica.

Transportor pneumatic –Instalatii pneumatice cu tubulaturi

Firma Secovent va ofera tubulatura si echipamente pneumatice pentru transportul marfurilor impreuna cu accesoriile necesare. Sistemele pneumatice de tubulatura pentru transport sunt utilizate cu succes in industria agricola pentru transportul cerealelor.

Sistemul de instalatii pneumatice poate transporta rapid, si in deplina siguranta, cerealele in locul pe care il doriti. Acest tip de transportor pneumatic pentru cereale are nevoie de o tubulatura solida pentru a face fata fortei aerului cu care este propulsata marfa prin sistemul si instalatia pneumatica.

Transportor pneumatic – Domenii de utilizare

Mecanismul de transport este folosit in multe domenii ale industriei cum ar fi cea agricola, alimentara, chimica sau farmaceutica. Prin intermediul acestor sisteme pneumatice pot fi foarte usor transportate marfuri ca: cereale, cafea zaharuri, materiale de sticla sau furaje.

Transportorul pneumatic este foarte eficient atunci cand trebuie sa ne folosim de tubulatura acestuia pentru a transporta marfuri in alte spatii sau pentru incarcarea mijloacelor de transport.

Transportor pneumatic – Avantajele instalatiei de tubulaturi

Instalatiile de transport pneumatic se utilizeaza pentru transportul prin conducte al materialelor pulverulente si granulare uscate, ce curg usor: ciment, praf de carbune, nisip, cereale etc.

Se pot realiza instalatii pneumatice cu portiuni orizontale, verticale sau înclinate. Tubulatura de transport este închisa etansa, evitandu-se astfel pierderea de material, precum si degajarile de praf în mediul înconjurator.

Este posibila astfel prelucrarea materialelor in diferite puncte si apoi transportarea lor prin tubulatura instalatiilor pneumatice în diferite alte puncte. In acelasi timp cu transportul, materialul poate suporta si unele operatii fizice: uscare, încalzire, racire etc.

Constructia unui astfel de sistem de instalatii pneumatice este simpla iar exploatarea si mentenanta putin costisitoare. Costurile de investitie sunt reduse cu posibilitatea automatizarii complete a procesului de transport.

Secovent va ofera instalatii sigure pentru transportor pneumatic.

Informatii suplimentare

Pentru o mai buna informare puteti interoga internetul si cu “transportor pneumatic cereale” sau “transportor pneumatic cereale pret” ori “transport pneumatic rumegus“. Se mai poate cauta si “instalatie transportor pneumatic” sau “instalatii transport pneumatic” ori “instalatie de transport pneumatic“.

Pentru tubulaturi se poate cauta cu “tubulatura transport pneumatic” sau “tubulaturi transport pneumatic” ori “tubulatura transport pneumatic cereala” si “tubulatura transport  pneumatic rumegus“.

Realizam instalalatii pentru transport pneumatic in BucurestiBrasovConstantaBacauBuzauClujTimisoaraBaia MareOradeaSibiuValceaIasiCraiovaPloiesti. De asemenea ne putem deplasa pentru a crea instalatii de transport pneumatic si in GalatiFocsani, BistritaTargovisteTargu JiuSloboziaCampulung, Calarasi.

Galerie foto
  • ...