Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Mentenana sisteme de aerisire

Pentru lucrarile (sisteme de aerisire) pe care le efectuam asiguram mentenanta lunara sau anuala. Finalizarea lucrarii nu inseamna si sfarsitul colaborarii cu clientii nostrii. Realizarea lucrarii este doar un pas in relatia cu clientii nostrii. Noi va oferim posibilitatea de a va intretine si imbunatatii sistemul pe o perioada indelungata de timp. Astfel de sisteme de aerisire necesita o continua atentie din partea noastra. Numai asa va vom putea asigura un produs de calitate.

 Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Verificarea lucrarii

Chiar daca o lucrare este realizata ireprosabil, in timp se pot uza diferite componente ale acesteia. Pentru acest tip de interventii va oferim sprijin si consultanta cu specialistii nostrii. Asigurarea mentenantei se face  numai dupa o prealabila si stricta verificare a lucrarii de instalare (sisteme de aerisire). Numai in acest fel putem continua spre urmatoarea etapa. De asemenea, Secovent dispune de toata aparatura necesara unei aemenea evaluari. Tinem pasul cu tehnologia pentru a va oferi parametrii fideli ai starii instalatiilor  de ventilare sau climatizare.

Controlul sistemelor

Sprijinul nostru este acordat prompt si cu eficienta. Dupa o prealabila evaluare a lucrarii de intretinere ce trebuie efectuata, luam masurile cele mai potrivite. Pentru ca aceste sisteme de aerisire sa functioneze perfect, trebuie efectuat si un control efectiv al functionarii. Odata verificarea initiala terminata se trece la controlul cu sistemul in functiune. Acest lucru este realizat pentru a vedea cum se comporta acestea in timp real.

Propuneri mentenanta sisteme de aerisire

Mentenanta acestor sisteme de aerisire nu insemna numai simpla intretinere. In functie de necesitati Secovent vine cu propuneri si idei de imbunatatire si control adecvat al instalatiei. Continua colaborare dintre clientii nostri si Secovent inseamna un produs mai bun pentru dumneavoastra si o relatie consolidata pentru noi. Numim “sisteme de aerisire” orice tip de tubulatura sau mecanism (rectangulare sau circulare) ce are ca scop de functionare evacuarea sau ventilarea. Prin urmare, Secovent va sta la dispozitie pentru orice clarificari. Contactati-ne cu incredere!

 

Galerie foto
  • ...