Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Sisteme de ventilatie - Exhaustare

Exhaustare – Secovent va ofera tubulaturi (sisteme de exhaustare) si accesoriile necesare pentru a putea crea un sistem de instalatii cat mai eficient si functional pentru nevoile dumneavoastra.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Exhaustarea este un proces mecanic prin care se aspira si se evacueaza fumul sau gazele dintr-o incapere inchisa, prin intermediul unui ventilator (exhaustor). Exhaustorul de fum sau gaze extrage, prin tubulatura instalata, foarte rapid si eficient acumularile nedorite sau cele care depasesc parametrii urmariti.

 

Sisteme de exhaustare – Domenii de utilizare

 

Instalatiile necesare exhaustarii sunt folosite in diverse domenii cum ar fi: industria lemnului, industria metalurgica, alimentara sau a cimentului.

Tubulatura din industria lemnului foloseste ventilatoare centrifugale cu ajutorul carora se separa particulele de praf si de rumegus. Aceste sisteme de aspirare industriale sunt foarte folosite in acest domeniu, datorita numeroaselor aplicatii ale lemnului in industrie.

Un  domeniu important al exhaustarii este cel al sudurii. Fumul toxic degajat de procesele de sudura trebuie evacuat rapid, altfel se poate afecta organismul uman.

 

 Avantaje ale sistemelor cu tubulatura de exhaustare industriala

 

Tubulaturile necesare exhaustarii industriale sunt sisteme de conducte care leaga hote de cosuri de fum. Acest lucru se intampla prin intermediul altor componente ale sistemelor de evacuare, cum ar fi ventilatoarele centrigugale.

Tubulaturile sunt de joasa presiune, adica transportoare pneumatice pentru praf, particule, talas, fum, sau componente chimice periculoase din aer . Sistemele si instalatiile necesare exhaustarii pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale cum ar fi otel carbon si otel inoxidabil.

 

Secovent o firma ce fabrica materiale de calitate

 

Tubulatura de exhaustare de la Secovent se comercializeaza la comanda sau, daca este cazul, din stocul acumulat. Instalatia se realizeaza de catre profesionisti ce vor veni in sprijinul dumneavoastra, oferind solutii de proiectare optime.

Tubulaturile sunt fabricate de Secovent si, datorita materialelor folosite, putem comercializa produse de cea mai inalta calitate. Rezistenta acestor instalatii este data de metoda de montaj folosita. Lucrarile sunt realizate de catre profesionisti si au un termen de garantie indelungat, depinzand si de gradul intensitatii de folosinta.

Secovent fabrica si monteaza sisteme de exhaustare prin instalatii de tubulaturi. Proiectele noastre sunt foarte complexe, am reusit sa cream mecanisme adaptate la situatii particulare.

Puteti vedea exemple in sectiunea de portofoliu despre cum au fost realizate proiecte de complexitate medie si mare, impreuna cu toate informatiile realizarii lot.

Exhaustare – Informatii suplimentare

 

Daca aveti un proiect ce doriti sa-l derulati in urmatoarea perioada, trebuie sa va informati corect asupra tuturor aspectelor asupra carora trebuie sa va aplecati inainte de inceperea derularii proiectului. Secovent va ofera consultanta atat inainte de inceperea proiectului cat si pe perioada derularii lui cu privire la modalitatea in care trebuie sa se finalizeze proiectul.

Daca doriti sa va informati in detaliu asupra cuvintelor de cautae specifice acestui domeniu, atunci puteti interoga internetul si cu termenii enumerati mai jos.

Pentru mai multe informatii puteti interoga internetul si cu “exhaustare industriala” sau “exhaustor rumegus” ori “exhaustare rumegus” si “aspirator rumegus“. Pentru elemente se pot cauta “furtun exhaustare” sau “exhaustor rumegus pret” ori “exhaustor gaze“, “exhaustor fum” si “exhaustor praf“, “tubulatura exhaustare umegus“.

Se mai poate chestiona si cu “furtun exhaustare rumegus” sau “furtun flexibil exhaustare rumegus” si “exhaustoare rumegus“. Alte cuvinte de cautare: “instalatie exhaustare rumegus“, “exhaustor industrial“, “exhaustare gaze arse“, “tubulatura pentru exhaustare“, “exhaustoare aspiratoare pentru praf si rumegus“.

De asemenea mai putem interoga cu “instalatie exhaustare gaze“, “ventilator exhaustor” sau “instalatie exhaustare rumegus“, “exhaustoare industriale“, “exhaustoare rumegus“.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

 

Galerie foto
  • ...