Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Produse

...
Cos de fum inox

Va oferim elemente pentru cosuri de fum din inox (otel inoxidabil). Tubulatura din inox (instalatia de evacuare) este izolata cu vata bazaltica. Cosul de fum din inox izolat este protejat cu tabla galvanizata.Cosul de fum din otel inoxidabil este foarte etans si rezistent datorita materialului si a modului in care Secovent  a inteles sa-si realizeze in fabrica proprie produsele.

 

COS DE FUM INOX – REZISTENTA

 

Spre deosebire de alte forme de otel, otelul inoxidabil (cos de fum inox) nu se corodeaza usor si nu rugineste atunci când vine în contact cu umiditatea. Otelul inoxidabil este, în esenta, otel cu continut redus de carbon, care contine crom cu o greutate de 10% sau mai mult.

Aceasta adaugare de crom confera otelului proprietati unice de rezistenta la coroziune. Acest cos de fum din inox (otel inoxidabil) este, de asemenea, foarte usor, permitând o instalare usoara.

 

COS DE FUM INOX – UTILIZAREA HORNURILOR DE FUM

 

Acest cos de fum din inox permite sa fie adaptat la specificitatea fiecarui proiect, permitându-va sa creati cu usurinta coate si rasuciri în timpul instalarii. Deoarece otelul inoxidabil este rezistent la intemperii, umiditate, vapori corozivi si chimicale, acest produs prezinta o rezistenta si durabilitate excelenta.

Cosul de fum din inox este, de asemenea, foarte rezistent la temperaturi extreme si joase. Aceste cosuri de fum sunt foarte versatile, permitând o utilizare intr-o mare varietate de industrii. Rezistenta la coroziune si costul de intretinere mic, fac din cosurile de inox un material ideal pentru multe aplicatii.

Acest cos de fum din inox pentru temperaturi înalte este, de asemenea, o alegere estetica în bucatariile comerciale cu hote de fum expuse.

cos de fum inox

 

COS DE FUM INOX – IZOLATIA

 

Cosurile de fum din inox sunt izolate cu tabla galvanizata. Sunt folosite ca instalatii de tubulaturi pentru evacuare in diverse domenii ale industriei.

Cosurile din inox (otel inoxidabil) sau elementele tubulare sunt destinate si folosintei civile (private) in gospodarii sau diverse alte ansambluri de constructie.

In industrie cat si in gospodarii private este foarte importanta folosirea cosurilor de fum din inox. Cu ajutorul tubulaturilor se realizeaza evacuarea in deplina siguranta a fumului provenit din folosirea diverselor sisteme de incalzire.

 

COS DE FUM INOX – AVANTAJELE HORNURILOR DIN INOX

 

Cosurile de fum din inox sunt forte usor de transportat si montat. Faptul ca sistemul de tubulaturi pentru cosuri este atat de usor creeaza posibilitatea de a le asambla rapid si eficient in conditii mai putin favorabile.

Instalatia de tuburi se monteaza usor pe diverse costructii. Idiferent ca este vorba de un cos de fum pentru o casa, hala industriala sau chiar o instalatie conectata la un mecanism exterior.

Hornul din inox (otel inoxidabil), datorita accesoriilor sale, poate fi manevrat cu usurinta si ancorat solid in diverse pozitii. Uneori cosul de fum trebuie amplasat intr-o pozitie in care sa evite anumite obstacole. Greutatea sa redusa constituind un avantaj la ancorare.

Cu ajutorul instalatiei de tubulaturi din inox a cosului de fum se poate rezolva problema hornurilor vechi, zidite cu caramida sau alte materiale. Prin introducerea tubului de inox in cosurile deteriorate se poate rezolva problema evacuarii foarte rapid si eficient.

 

COS DE FUM INOX – CUM SUNT LIVRATE COSURILE

 

Un cos de fum din inox vine într-o lungime standard cu capete taiate simplu. Dimensiunile de identificare disponibile pentru acest cos de fum din inox sunt variabile, tinandu-se cont de specificitatea fiecarui proiect.

Cosul de fum are o grosime care sa permita o etansare durabila si o rezistenta la procese complexe ce ar putea, inalte conditii, sa conduca la deteriorari. Sunt disponibili si conectori simetrici pentru acest cos din inox.

Cosul din inox este ideal pentru aplicatii care necesita evacuare de gaze, cum ar fi noxe sau evacuarea la temperaturi ridicate. Daca aveti întrebari sau aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa nu ezitati sa intrati in contact cu unul din specialistii nostri!

cos de fum inox

 

COS DE FUM INOX – INFORMATII SUPLIMENTARE

 

Pentru informatii despre cosuri de fum din alt material intrati aici cos din  fum otel galvanizat.

Pentru accesorii la cosuri de fum si tubulaturi intrati aici accesorii tubulaturi

In cazul in care doriti sa cautati informatii despre preturi cu privire la acest tip de produse, puteti interoga internetul cu: “cosuri de fum preturi“, “cos de fum inox pret“, “cos fum inox pret” sau “cosuri de fum ieftine“. Pentru cautari normale puteti folosi “cos de fum inox“, “cos fum“.

Sau diferite variante ale acestora cum ar fi: “cos fum inox“, “cos inox“, “horn inox“, “cos de fum inox izolat” Ori pt tubulaturi “tubulatura inox“, “avantaje cos de fum din inox” si “cos de fum inox neizolat”, “cos de fum inox dublu izolat pret”, “cos de fum inox dublu izolat”.

Se mai poate cauta si “cosuri de fum inox pret“, “cosuri de fum din inox” ori “cosuri de fum de inox“, “cosuri de fum din inox preturi” si “cosuri de fum inox bucuresti“, “cos de fum inox 200“, “cos de fum inox 300 mm“.

Se mai poate cauta si “cosuri de fum ambient“, “cosuri de fum constructie” sau “‘cosuri de fum izolate“, “cosuri de fum la bloc. Ori “cosuri de fum modele“, “cosuri de fum tiraj natural” si “cosuri de fum online“, “cosuri de fum refractare“, “cosuri de fum rotunde“.Sau “cosuri de fum termoizolate“, “elemente pentru cos de fum inox“, “cosuri de fum inox montare”.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

RELATED PRODUCTS

 

Cosuri de fum – Secovent va ofera posibilitatea de a alege, in functie de necesitati, ce tip de cos de fum vi se potriveste. Cosurile de fum sunt construite in fabrica proprie dupa un proces tehnologic strict. De asemenea, materialele folosite sunt testate si de cea mai buna calitate.

Tipurile cosurilor de fum

Secovent va pune la dispozitie doua tipuri de cosuri de fumcos de fum din inox si cos de fum din otel galvanizatCosurile de fum se pot realiza la comanda sau, daca se potrivesc, din stocul fabricii.

Inainte de a incepe realizarea cosului de fum trebuie sa putem inspecta planul amplasamentului si al proiectului. In acest fel vom putea sa realizam cosuri de fum in perfecta concordanta cu planul proiectului. A doua etapa este cea de montaj a tubulaturii din inox sau otel galvanizat.

Cosuri de fum – informatii suplimentare

Aceasta etapa presupune o atentie sporita asupra concordantei dintre proiect si tubulatura fabricata a hornului. A treia etapa o constituie verificare lucrarii pentru eventuale modificari sau corecturi care sa consolideze lucrarea de instalare a cosului de fum.

Cosurile noastre de fum pot fi folosite in mai multe moduri: “cos de fum anticondens“, “cos de fum acoperis” sau “cos de fum antivant“, “cos de fum cu tiraj fortat” ori “cos de fum gazeificare“, “cos de fum in afara casei” si “cos de fum orizontal“.

Showing all 9 results

  Default sorting  Sort by popularity  Sort by average rating  Sort by latest  Sort by price: low to high  Sort by price: high to low 

  • Capac scurgere condensREAD MORE
  • Colier de ancorare 3 puncte fixeREAD MORE
  • Teu cos de fumREAD MORE
  • Cos fum otel galvanizatREAD MORE
  • Cos de fum inoxREAD MORE
  • Reductie cos fumREAD MORE
  • Ramificatie cos fumREAD MORE
  • Cot 45 grade pentru cos fumREAD MORE

...
Grile aerisire - Grile dubla deflexie

Grile dubla deflexie si simpla deflexie – Datorita faptului ca beneficiem de de o fabrica proprie, grilele noastre sunt de cea mai buna calitate. Materialele folosite sunt intotdeauna adaptate la cerintele spatiului ce trebuie dotat cu grile cu dubla deflexie si simpla deflexie. Comandati cu incredere de la Secovent!

Grile dubla deflexie si simpla  Secovent, firma de prestigiu cu peste 10 ani de experienta in sisteme de ventilatie, produce si comercializeaza grile dubla deflexie si simpla de calitate superioara si la preturi de producator. Echipa noastra de consultanti profesionisti va asteapta in orice moment intrebarile referitoare la orice grile cu dubla deflexie  si simpla produse. Contactati-ne acum si cu certitudine  veti deveni clientii nostrii permaneti.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

GRILE DUBLA DEFLEXIE SI SIMPLA – INTREBUINTARE

  • Se folosesc pentru evacuarea sau introducerea aerului din incaperi.
  • Sunt grile de ventilatie foarte larg folosite in locuinte personale (grile aerisire).
  • Aceste grile de aerisire se utilizeaza in birouri, complexuri comerciale  sau hale industriale.

GRILE DUBLA DEFLEXIE SI SIMPLA – AVANTAJE

  • Aerisesc incaperea permitand iesirea mirosurilor si uscarea.
  • Nu permit intrarea prafului, impuritatilor si gazelor atmosferice.
  • Acest tip de grila elimina aerul viciat atunci cand este folosita intr-un sistem de ventilatie.

GRILE DUBLA DEFLEXIE SI SIMPLA – PRECIZARI1. grile dubla deflexie si simpla – caracteristici

  • Au doua randuri de lamele dispuse vertical si orizontal( “dispuse in cruce”).
  • Aceste grile duble cu deflexie si simpla pot avea forma  patrata sau dreptunghiulara.
  • Toate aceste grile cu  dubla deflexie si simpla prezinta avantajul de a se putea monta in tavane casetate sau de  rigips.
  • Grila cu dubla deflexie  si simpla permite  accesul  aerului rece sau cald.
  • Sunt utilizate la  sisteme de climatizare si sisteme de ventilatie .
  • Ca si la celelalte grile de ventilatie, dimensiunile acestora sunt diferite in functie de necesitatile clientilor.

2. grile dubla deflexie si simpla – montaj

  • Montajul se poate face  cu suruburi sau cu un contracadru
  • Aceste grile cu dubla deflexie nu au registrele de reglaj suplimentare.
  • In principiu, sunt  proiectate  pentru folosire in aplicatii individuale.
  • În aplicatiile cu mai multe grile pot aparea  diferente de presiune (reduse).
  • Aceste diferente vor produce volume de aer si viteze inegale ale aerului la iesire.
  • Reglarea se face prin pozitionarea lamelelor orizontale spate si  reglarea lamelelor frontale in sens opus.

GRILE DUBLA DEFLEXIE SI SIMPLA – SECOVENT

  • Secovent, este langa dumneavoastra cu solutii de  ventilatie a locuintei sau locului de munca.
  • Apelati la noi oricand va sunt necesare grile de aerisire profesionale si  sisteme de ventilatie functionale.
  • Aceste tipuri de grile cu dubla  deflexie (grile simpla deflexie) produse de Secovent sunt  de calitate si au  costuri de intretinere reduse.
  • La comanda clientului nostru putem asigura orice dimensiune.
  • Specialistii nostrii va asteapta cu raspunsurile potrivite.

Nu ezitati sa ii consultati!

Grila refulare dubla deflexie | Grila cu dubla deflexie | Grile dubla deflexie | Grila dubla deflexie pret |

Puteti vizualiza si grile de exterior si grile de baie

 

Grila aerisire – Secovent este o firma ce produce si comercializeaza grile pentru diferite utilizari. Fabricam si montam grile de aerisire pentru bai, hale industriale si orice cladire ce necesita un sistem de aerisire.

Grilele sunt de cea mai buna calitate fiind realizate atat pentru a fi folosite in incaperi mici dar si in incaperi ce necesita o aerisire sporite. Pentru hale industriale se pot face la comanda diferite marimi ce se pot adapta la proiectul initial de ventilare a cladirii.

Grila aerisire – Tipuri

Secovent comercializeaza diferite tipri de grile de aerisire: grile de baiegrile de exteriorgrila dubla deflexiegrila simpla deflectie.

De asemenea putem realiza orice tipuri de grile de aerisire pentru proiecte de complexitate mare desfasurate in hale sau cladiri industriale.

Grila aerisire – Instalare

Grilele de aerisire sunt fabricate si instalate de Secovent. In situatia in care aveti un proiect pentru o hala industriala sau pentru o cladire, noi va putem oferi consultanta.

De multe ori, mai ales in cazul sistemelor de aerisire industriale, proiectul este unul particular. Aveti nevoie de grile care sa se potriveasca proiectului. Secovent fabrica grile pentru cele mai complexe proiecte.

Grile aerisire de la Secovent!

Grile ventilatie aluminiu | Grile de aerisire semineu | Grila aerisire hota | Grile ventilatie higroreglabile | Grile ventilatie hota | Grila aerisire inox | Grile ventilatie inox | Grile aerisire pod | Grila aerisire perete |

 

  • Grile dubla deflexieREAD MORE
  • Grile de baieREAD MORE
  • Grile de exterior (gravitationale).READ MORE

...
Jgheaburi si burlane - Jgheaburi tabla zincata

Jgheaburile din tabla zincata sunt de obicei realizate dintr-un aliaj de 99,5% zinc cu cantitati mici de cupru si titan. Similar cu cuprul, zincul este folosit, în mod normal, fara vopsire si va dezvolta o patina protectoare care protejeaza jgheabul de zinc împotriva intemperiilor si coroziunii. Sistemele de jgheaburi din tabla zincata costa mult mai mult decât jgheaburile de aluminiu initial, dar jgheaburile de zinc au peste dublul duratei de viata, nu necesita vopsea si întretinere foarte redusa.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Se intrebuinteaza pentru colectarea si drenarea apelor pluviale. Dimensionarea sistemului de jgheaburi si burlane se face in functie de suprafata totala a acoperisului . Cu cat acoperisul este mai mare, cu atat sistemul trebuie sa preia un volum mai mare de apa ce trebuie colectat.

Acest lucru trebuie avut in vedere la achizitionarea jgheaburilor produse de Secovent. Specialistii nostrii sunt gata sa va ofere toate informatiile necesare. Apelati-ne cu incredere!

 

JGHEABURI DIN TABLA ZINCATA – AVANTAJELE INTREBUINTARII

 

  • Burlane si jgheaburi de calitate superioara si cu aspect deosebit.
  • Flexibilitate si lipsa spatiilor în locurile de conexiune
  • O utilizare extinsa: atat locuinte cat si edificii industriale si de alta natura;
  • Compensare a dilatarii termice liniare a elementelor metalice;
  • Montaj  simplu si rapid;
  • Ermetizare  si rezistenta superioara;
  • Adaptabilitate a  elementelor care permite multipla lor utilizare;
  • Accesibilitate din punct de vedere al pretului jgheaburilor si burlanelor metalice.

 

JGHEABURILE DIN TABLA ZINCATA – MONTAJ

 

Sistemul de montaj al jgheaburilor si burlanelor de la Secovent este foarte apreciat pentru fiabilitate si aspectul atragator.

Se monteaza usor, având o durabilitate indelungata  în conditii climatice nefavorabile, caderi de  ploi si zapezi abundente.

De-a lungul timpului, aceste jgheaburi din tabla zincata, formeaza un strat protector de carbonat de zinc (care este patina). Patina, care se dezvolta ca urmare a intemperiilor, ofera jgheabului de zinc proprietatile anti-corozive. Acest lucru permite o minima întretinere si curatare a sistemului de jgheaburi. Zincul este unul dintre cele mai durabile metale utilizate pentru jgheaburi si materiale de acoperis, chiar mai durabile decât cuprul, de multe ori cu o durata de 80-90 de ani.

Va oferim un sistem complet cu toate piesele si accesoriile necesare. Specialistii nostrii va asigura tot concursul lor pentru montarea rapida si eficienta a jgheaburilor si burlanelor; preturi fara concurenta!

 

INFORMATII SUPLIMENTARE JGHEABURI DIN TABLA ZINCATA

 

Daca aveti in vedere obtinerea unor produse de inalta calitate la preturi accesibile, puteti avea incredere in Secovent, fabricant cu experienta in realizarea sistemelor pluviale.

Tubovent este interesata in obtinerea unei clientele fidele si mereu in crestere propunandu-si asistenta permanenta a acesteia, inainte si dupa realizarea lucrarilor.

Din aceste considerente, echipa noastra va recomanda sa profitati de  o consultanta de specialitate atenta si pe deplin profesionista de la Secovent.

In ultimul dar nu cel de pe urma rand, atunci cand sunteti in cautarea unor jgheaburi din tabla zincata, pretul acestora trebuie sa reflecte atat calitatea cat si experienta firmei furnizoare in lucrari de anvergura cu rezultate pe termen lung si recomandari pe masura.

Jgheaburile pot fi facute la comanda pentru folosint aindustriala, pentru sisteme pluviale realizate din instalatii ale jgheaburilor metalice. Jgheaburile din tabla produse de Secovent au preturi accesibile si o calitate foarte buna.

 

 Jgheaburi si burlane preturi | Jgheaburi si burlane metalice | Jgheaburi siburlane tabla zincata preturi |

Cand vin ploile este foarte important sa avem un sistem de preluare a debitului de apa ce se scurge de pe acoperis. O casa neprotejata impotriva ploilor abundente poate fi expusa unor fenomene de eroziune si de alterare a materialelor.

Secovent va pune la dispozitie sisteme de jgheaburi si burlane care sa va protejeaza casa. Noi fabricam si proiectam instalatiile de jgheaburi pentru protejarea casei dumneavoastra.

Jgheaburi si burlane – Material

Materialul folosit pentru construirea sistemelor pluviale este zincul, acesta are o rezistenta sporita si este usor de manevrat. Secovent fabrica sistemele de preluare a apei respectant proiectul casei dumneavoastra.

Jgheaburi din tabla zincata – Secovent are o experienta mare in fabricarea si montarea jgheaburilor din tabla zincata. Realizam sistem pluviale complexe, pentru folosinta civila sau industriala

Pe langa materialele de ce mai buna calitate, Secovent va ofera si posibilitatea de a avea o instalatie de jgheaburi si burlane realizata cu cele mai performante mecanisme din domeniu.

Montajul jgheaburilor si burlanelor

Montajul se realizeaza treptat, odata cu imbinarea elementelor sistemului pluvial, astfel incat sa nu existe nicio problema de potrivire. Cele mai multe sisteme de scurgere a apei sunt realizate tip, din fabrica. Noi va oferim oportunitatea de a le realiza special pentru casa dumneavoastra.

Alegeti sistemul pluvial potrivt pentru dumneavoastra de la Secovent!

Contactati-ne acum si aveti parte de un transport gratuit pentru comanda efectuata de pe site.

 

Showing 1–12 of 16 results

  Default sorting  Sort by popularity  Sort by average rating  Sort by latest  Sort by price: low to high  Sort by price: high to low 

  • Jgheaburi tabla zincataREAD MORE
  • Burlane din tabla zincataREAD MORE
  • Bratara burlanREAD MORE
  • Cot burlan SREAD MORE
  • Cot burlan 70, 60, 45, 30READ MORE
  • Cot burlan 90 gradeREAD MORE
  • Carlig agrafe jgheabREAD MORE
  • Racord jgheab burlanREAD MORE
  • Capac stanga jgheabREAD MORE
  • Jgheab rectangularREAD MORE
  • Piesa preaplin jgheabREAD MORE
  • Jgheab semicircularREAD MORE

Jgheab si burlane tabla zincata montaj | Jgheaburi si burlan preturi tabla zincata | Jgheab si burlane din tabla | Jgheab si burlane metalice vanzare | Sisteme cu jgheab si burlane preturi | Jgheab si burlan online | Jgheab si burlan tabla zincata Bucuresti | Pret montaj jghaburi si burlane | jgheaburi si burlane preturi | accesorii jgheaburi si burlane | jgheaburi si burlane cel mai mic pret | modele de jgheaburi si burlane | sisteme de jgheaburi si burlane preturi | furnizori jgheaburi si burlane | jgheaburi si burlane hale | jgheaburi si burlane ieftine | 

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

...
Hote profesionale - Hota tip insula din inox

Hota insula – Pentru bucatarii ce au sistemul de gatit in centrul incaperii, cele mai potrivite tipuri de hote sunt cele tip insula. Secovent va ofera hote tip insula din propria fabrica. De asemenea, va asiguram montajul si mentenanta acestora pe o perioada indelungata. Alegeti Secovent, producator de hote profesionale!

Hota insula inox sau hota centrala reprezinta un model foarte popular de hota, indiferent ca ne referim la hota de bucatarie obisnuita sau la binecunoscutele hote profesionale .Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!Hota de plafon (hota insula) este  o optiune  pentru cazul în care aparatul de gatit  este montat central, in bucatariile cu insula, nu clasic, pe langa  perete.Secovent, profesionistii sistemelor de ventilatie, va ofera cele mai bune hote de pe piata, la preturi de producator, alaturi de consultanta de specialitate de inalt nivel.HOTA INSULA INOX – TIPURI

 

1. in raport de aspectul plafonului din aceste bucatarii cu insula :

  • Hota de plafon conventionala (hota centrala).
  • Hota de plafon incastrata (hota incorporabila).

2. in functie de utilizarea fluxului  de aer intr-o “bucatarie insula”:

  • Hota cu inductie.
  • Hota cu aport de aer.

3. in raport de scopul si modul intrebuintarii oricarui tip de hota insula:

  • Hota de bucatarie casnica sau hota profesionala
  • Hota incorporabila si hota telescopica,
  • In cea ce priveste decorul putem opta pentru o hota decorativa clasica sau o hota decorativa moderna.

 

HOTA INSULA – INFORMATII TEHNICE

 

  • Hota centrala oferita de Secovent are dimensiuni ce incep cu 1,40 / 1,40m si poate ajunge pana la dimensiunile maxime  pe care le permite spatiul din aceste bucatarii cu insula.
  • In functie de necesarul de debit se pot monta ventilatoare externe sau interne.
  • Daca in “bucataria insula” dorim ventilatoare externe atunci racordarea tubulaturii se face printr-o singura parte sau  prin mai multe parti, in functie de lungime.
  • Cand hota insula necesita ventilatoare  intern,e se pot monta  3 ventilatoare.
  • Pentru hotele cu inductie este necesara o tubulatura suplimentara care se racordeaza la hota, pentru  aport de aer.
  • Bucatariile cu insula  sunt de regula  spatioase, de aceea, hota insula are o capacítate sporita pana la 2000 de mc/h
  • In principiu,  aceste  modele de mare capacitate au motorul montat în exteriorul cladirii.
  • se pot folosi tubulaturi flexibile de aluminiu

 

HOTA INSULA INOX – DATE SUPLIMENTARE

 

 O hota incastrata (hota incorporabila) poate fi montata doar in acele bucatarii cu insula  ce au plafon fals. In concret, hota se situeaza deasupra nivelului tavanului.Indiferent de locul unde ne dorim o hota insula: bucatarie de locuinta sau spatiu comercial, hota incorporabila poate fi foarte discreta incadrandu-se perfect in elementele plafonului .Pentru o informare corecta mai puteti interoga internetul si cu “hota pentru insula“, “hota tip insula” sau “hota insulara“, “hota insula cilindrica” ori “hota insula pret” si “hote insula bucatarie“, “hota bucatarie insula“.Se mai poate cauta si “hota de insula“, “hote de insula” sau “hota decorativa insula“, “hota incorporabila insula” ori “montaj hota insula“, “oferta hota insula” si “hote pt insula“, “hota tip insula pret“, “hota tip insula“.

 

Hote profesionale – Secovent este o firma ce isi propune sa comercializeze hote de cea mai buna calitate. Firma noastra nu numai comercializeaza dar si fabrica hote pentru proiecte particularizate. Inainte de a realiza o hota trebuie sa se stie amplasamentul acesteia si modalitatea in care va fi folosita.

Hote profesionale din inox – Tipuri

Fie ca este vorba despre hote pentru bucatarii sau pur si simplu aveti un proiect special ce necesita hote incorporabile, noi va ajutam. Secovent are capacitatea de a realiza proiecte de anvergura mare ce necesita o experienta indelungata dar si resursele umane si tehnice pentru acest lucru.

Practic, noi putem sa fabricam si sa montam aproape orice tipuri de hote la comanda. Detinem aparatura necesara pentru a fabrica aproape orice forme de hote pentru proiecte speciale ce necesita adaptabilitati la spatiul vizat.

De asemnea, fabricam hote profesionale (hote industriale) pentru bucatarii mari cu o capacitate mare de lucru. Aceste pot fi: hota de peretehota piramidalahota tip snackhota insula. Hotele industriale pot fi o mare bataie decap fara o prealabila intelegere a modului in care trebuie fabricate, montate si intretinute.

Hote profesionale din inox – Instalare

Secovent va ofera si acest serviciu, noi le fabricam dar le si instalam. Venim la dumneavoastra vedem proiectul, fabricam si apoi instalam. Nu trebuie decat sa apelati la noi si aveti totul asigurat. Procesul de instalare se realizeaza in functie de particularitatile spatiului dumneavoastra. Uneori acest lucru inseamna ca trebuie sa ne adaptam arhitecturii spatiului si sa montam si alte accesorii ce trebuie sa sustina intregul mecanism al hotei.

Acest tip de de hote sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate dupa dorinta clientului. Chiar daca sunt hote pentru bucatarii sau hote industriale, Secovent preia si duce la capat proiectul dumneavoastra!

Hota electrica profesionala | Montaj hote profesionale | Oferte hote profesionale | Producator hote profesionale | Hota profesionala pret | Hote industriale pret | Hote bucatarie industriale | Preturi hote industriale | Producator hote industriale | Hote industriale inox |

Hote profesionale inox – Calitatea aerului proaspat!

 

Grija pentru puritatea aerului din propria casa sau din bucatariile restaurantelor si a firmelor de catering, a dus la dezvoltarea de hote profesionale de mare calitate. Instalarea unei hote profesionale din inox de inalta calitate,  va asigura absenta mirosului neplacut, a fumului si a aburului din bucatarie.

Sistemele moderne de evacuare a aerului poluat din bucatarie, se caracterizeaza printr-un design elegant, si, in acelasi timp, se potrivesc armonios cu spatiul oricarei bucatarii profesionale sau de apartament.

 

Hote profesionale pret – Avantaje

 

Desigur, costul unei hote din inox, este usor mai mare decat cea din metal, insa avantajul este ca isi pastreaza aspectul timp de multi ani, mentinandu-si in acelasi timp si calitatea practica.

 

Hota profesionala inox pret – Cu motor

 

Puterea hotei profesionale din inox este influentata de numarul de motoare pe care aceasta le contine. Marea majoritate a hotelor profesionale din inox, prezinta doua motoare si sunt mult mai scumpe, iar viteza de absorbtie este impartita in 2,3 sau 4 trepte de viteze. Un plus, poate fi hota profesionala care incorporeaza si un sistem de iluminare.

 

Hota profesionala inox – Pentru apartament

 

Hota profesionala din inox respecta pe deplin toate notiunile de calitate si durabilitate. Materialul de calitate a fost verificat in timp si nu iti va oferi surprize neplacute chiar si in timpul functionarii pe termen lung. Otelul inoxidabil modern este caracterizat prin cresterea rezistentei, atractivitatii, igienei si sigurantei.

Hota profesionala din inox, de apartament, este foarte usor de curatat si arata ca noua intotdeauna – chiar daca necesita o grija mai mare impotriva amprentelor regulate. Cea mai recenta tehnologie in materie de curatare, contine substante speciale pentru  suprafetele din inox, reducand astfel problema curatatii periodice.

Hota profesionala inox – Recomandari

 

Horele profesionale de bucatarie sunt excelente pentru interioarele bucatariilor moderne – atat profesionale cat si de apartament. Dispozitivul de evacuare din otel inoxidabil este in armonie cu  diferite  stiluri, cum ar fi, futurist, hi-tech, fiind proiectat astfel incat, sa fie in ton si cu alte aparate de bucatarie.

Hota profesionala din otel inoxidabil este de doua tipuri. Prima dintre ele, este hota centrala profesionala sau insulara, fiind fixata la o anumita distanta de plafon, cel mai adesea in centrul bucatariei, daca echipamentul de gatit este concentrat in aceasta zona. Astfel, nu mai este nevoie sa cumperi cateva hote traditionale, mult mai ieftine pe care sa le amplasezi in toata bucataria. Hotele profesionale din inox, centrale au forma dreptunghiulara si datorita acestui fapt, aerul este tras in mod egal din toate partile.

Cea de-a doua optiune este un ansamblu de hote din otel inoxidabil montate de-a lungul unui perete. Daca echipamentul este amplasat deasupra aragazului profesional, hotele trebuie sa acopere intreaga zona de lucru. In acest scop, ele sunt fixate aproape strans una de cealalta. In sectiune, hotele profesionale din otel inoxidabil au forma unui triunghi sau a unui trapez.

...
Tubulatura circulara - Tubulatura inox

ubulatura inox – Secovent este o firma cu traditie in fabricarea si montajul instalatiilor de climatizare si a sistemelor de ventilatie. Realizam tubulaturi de inox rezistente si de cea mai buna calitate. Alegeti Secovent pentru sistemul dumneavoastra!

Tubulatura inox – tubulatura inoxidabila furnizata de Secovent are la baza peste 10 ani de experienta in care am învatat sa facem lucruri trainice si sa cladim relatii durabile înca de la primul contact cu clientii.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Podusele noastre  sunt concepute pentru a fi utilizate la instalatii de climatizare, ventilatie si aerisire, prezentand rezistenta superioara la coroziune, la temperaturi ridicate  si etansarea dorita.

Dispunem de o linie tehnologica moderna de productie, ce ne asigura  calitatea produselor din tubulatura inox. Echipa noastra  concepe  si realizeaza  produse de calitate, in mod eficient si profesionist.

Suntem oricand gata sa va oferim consultanta de inalt profesionalism. Apelati-ne cu incredere!

TUBULATURA INOX – DOMENII DE UTILIZARE

Domeniile in care poate fi utilizata tubulatura de inox sunt foarte variate. Pornind de la sistemele de ventilare si climatizare si terminand cu cele de exhaustare si desfumare. Orice casa sau spatiu de intrebuintare industrial are nevoie de o instalatie de evacuare sau aerisire.

Cele mai complexe sunt cele industriale pentru ca se folosesc mecanisme complexe ce necesita o proiectare in detaliu, riscurile fiind, si ele, mult mai mari decat la un sistem obisnuit.

Principalele utilizari:

  • Cosuri pentru seminee (horn inox, cos fum inox).
  • Diferite instalatii de transport al lichidelor.
  • Ventilatii, instalatii de aer conditionat (tubulatura hota,  burlan inox).
  • Evacuare fum (cosuri de fum inox).
  • Toata gama de centrale termice.

 

TUBULATURA INOX – AVANTAJE PRINCIPALE

 

  • Tubulatura  din inox prezinta  rezistenta superioara la coroziune.
  • Materialul folosit este inox de cea mai buna calitate.
  • Tubulatura nu este inflamabila si rezista la temperaturi foarte scazute( – 30°C)
  •  Nu este afectata de razele ultraviolete.
  •  Suporta o viteza a aerului de pana la 25m/sec si  presiune de lucru:12500Pa.
  •  Se livreaza la lungimi si grosimi diferite in functie de necesitatile clientului.
  •  

    TUBULATURA INOX – SUGESTII DE INTREBUINTARE

     

    • hote industriale sau menajere (tubulatura hota).
    • tubulatura de racord pentru cuptoare (tub flexibil inoxracord flexibil  inox).
    • evacuarea gazelor de esapament in service-urile autorizate.
    • diferite tubulaturi pentru cosurile de fum ale centralelor si intubari de cosuri de fum (cosuri de fum inox, seminee).
    • tubulatura pentru evacuarea prafului si noxelor.

    Va oferim consultanta de specialitate privind tubulatura inox oferindu-va solutiile tehnice cele mai potrivite.

    Firma noastra va poate livra toate echipamentele si materialele de care aveti nevoiea, asigurandu-va montajul si service pentru produsele oferite.

     

    TUBULATURA INOX – INFORMATII SUPLIMENTARE

     

    Cuvinte cheie prin care mai puteti interoga internetul sunt: “tubulatura ventilatie din inox“, “tubulatura de inox“, “tubulatura inox hota“, “tubulatura de inox pentru cosuri de fum“. Se mai poate interoga si cu “tubulatura inox pret” sau “tubulatura inox cost” ori “tubulatura inox filtru aer“, “tubulatura evacuare hota“.

    Pentru a putea achizitiona un produs sau un serviciu in deplina cunostinta de cauza, trebuie sa ne informam corect inainte de a cumpara. Secovent va ofera toate informatiile necesare realizarii unei achizitii care sa se potriveasca perfect cu insusirile proiectului dumneavoastra.

    Se mai poate cauta si “tubulatura inox hota“, “tubulatura inox 160 mm” ori “tubulatura inox centrale termice“, “tubulatura circulara inox” sau “tubulatura din inox“, “tubulatura inox ghena“. Se poate interoga si cu “tubulatura inox izolata“, “tubulatura ventilatie inox pret” sau “tubulatura inox semineu“, “tubulatura ventilatie inox“.

    Secovent  va asigura transportul gratuit pentru tubulatura inox comandata de pe site. Oriunde sunteti in tara noi venim la dumneavoastra. Secovent proiecteaza, fabrica, instaleaza si realizeaza mentenanta sistemelor de ventilatie si climatizare.

    Pentru orice alte detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati chiar acum!

     

    Tubulatura circulara – Secovent are o vasta experienta in fabricarea si montarea tubulaturilor circulare. Materialele pe care le folosim sunt de ce mai buna calitate, iar tubulatura este fabricata cu aparatele cele mai performante.

    Urmarim cu interes ultimele inovatii din domeniu si le aplicam pentru a multumii si cei mai exigenti clienti si cele mai complexe proiecte.

    Tubulatura circulara – Tipuri

    Secovent comercializeaza urmatoarele tipuri de tubulaturi circulare: tubulatura ALP, tubulatura inoxtubulatura aluminiutubulatura zincata.

    Toate aceste tipuri de tubulaturi circulare sunt folosite in sisteme de ventilareclimatizareexhaustaretransport pneumatic, desfumare si desprafuire.

    Tubulatura circulara – Instalare

    Tubulatura circulara este realizata la comanda sau se preia din stoc. Realizam orice tip de instalatie ce presupune montarea unor tubulaturi circulare. Fabricarea tubulaturilor se realizeaza in functie de proiect si detaliile acestuia.

    Cu Secovent aveti posibilitatea de a realiza tot proiectul de instalare a tubulaturii circulare, de la fabricarea ei pana la montare si mentenanta.

    Apelati cu incredere la Secovent pentru fabricarea sau montarea tubulaturii circulare.

    ...
    Tubulatura rectangulara ventilatie

    Tubulatura rectangulara ventilatie – Produsa de  Secovent, este tubulatura cu profil rectangular  executata din inox sau tabla zincata de cea mai buna calitate.

    Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

    Tubulatura rectangulara de ventilatie  se prezinta sub forma de canal rectangular  din rulouri de tabla – tronsoane de tubulatura  dintr-o singura bucata cu o etanseitate optima.

    Secovent va furnizeaza tubulatura de inalta performanta, usor si repede de executat, intr-o gama larga de produse.

    Consultantii nostrii sunt gata sa va ofere toate informatiile necesare. Apelati-ne cu incredere!

     

    TUBULATURA RECTANGULARA VENTILATIE – DOMENIILE DE UTILIZARE

     

    • la instalatii de incalzire cu aer cald, ventilatie mecanica si climatizare (tub evacuare hota, tubulatura aer conditionat, aerisire centrala termica))
    • diverse edificii,  atat cladiri de locuit, social-culturale, financiar -bancare cat si industriale si agro-industriale.
    • tubulatura de ventilatie rectangulara transporta aer proaspat, aer tratat, aer viciat (sisteme de aerisire)

     

    TUBULATURA RECTANGULARA VENTILATIE – AVANTAJELE UTILIZARII

     

  • Prezinta rezistenta sporita  la coroziune si uzura;
  • Transporta aer cu temperaturi cuprinse intre -25 °C si +70 °C;
  • Tubulatura rectangulara suporta aer cu umiditatea relativa pana la 100%;
  • Tubulatura de ventilatie poate fi montata atat in interiorul cladirii cat si la exteriorul acesteia;
  • Aceste instalatii de ventilare si climatizare suporta  temperaturi scazute sau ridicate, radiatii termice,factori corozivi.
  •  

    TUBULATURA RECTANGULARA VENTILATIE – DATE SUPLIMENTARE 

     

    Aceste sisteme de ventilatie sunt compuse din tronsoane drepte si piese de profil : coturi , ramificatii , schimbari de sectiune , teuri, deviatii si altele.

    Imbinarea tronsoanelor drepte si a pieselor speciale se realizeaza cu un sistem de flanse si coltari .Tronsoanele de tubulatura rectangulara de ventilatie sunt asamblate cu  suruburi si cleme.

    Tubulatura de ventilatie rectangulara  consta in canale rectangulare si piese de  racordare  cu care se asigura o distribuire uniforma a aerului controlandu-se debitul, temperatura, umiditatea si  puritatea.

     

    TUBULATURA RECTANGULARA VENTILATIE – INFORMATII SUPLIMENTARE

     

    Secovent va ofera idei de cautare pentru o mai buna informare. Se poate interoga internetul cu “tubulatura rectangulara pret” sau “tubulatura rectangulara hota” ori “tubulatura rectangulara tabla” si “tubulatura rectangulara tabla zincata“.

    Pentru ventilatie de se poate cauta cu “tubulatura rectangulara ventilatie pret” ori “tubulatura rectangulara ventilatie costuri” si “tubulatura rectangulara ventilatie preturi“.

    Alte cuvinte “tubulatura rectangulara hota“, “tubulatura rectangulara tabla” sau “tubulatura rectangulara izolata“, “preturi tubulatura rectangulara“. Se mai poate cauta si “tubulatura ventilatie rectangulara” “tubulatura rectangulara din tabla zincata pret” si “tubulatura zincata rectangulara“.

    Alte informatii despre tubulatura rectagulara, pret si calitate, puteti oricand obtine  intrand in contact cu consultantii nostrii. Nu ezitati sa ne solicitati sprijinul chiar in acest moment! Secovent, cea mai buna varianta!

     

     Tubulatura rectangulara de la Secovent este realizata din cele mai bune materiale. Tubulaturile pentru instalatii de ventilatie si sisteme de climatizare sunt rezistente si de durata. Contactati-ne pentru mai multe detalii!

    Tubulatura rectangulara – Acest tip de tubulatura este produs de Secovent pentru utilizari in sisteme de ventilatie si climatizare.

    Comercializarea tubulaturilor rectangulare se face la comanda sau din stocul fabricii. Tubulatura este realizata din materiale rezistente in timp.

    Tubulatura rectangulara – Tipuri

    In afara de tubulatura propriu-zisa Secovent va mai ofera: cot de evacuare rectangular, reductor rectangularcanal rectangularcoltar si ramificatie rectangulare etc.

    Toate aceste accesorii vin odata cu tubulatura si sunt realizate in functie de necesitatile pe care proiectul le contine. Toate componentele sunt realizate special pentru o imbinare perfecta, conforma proiectului in desfasurare.

    Datorita faptului ca Secovent comercializeaza tubulaturi din fabrica proprie, se poate realiza un proiect de amploare ce va fi organizat de la inceputul lucrarii. Instalatiile de ventilare si de climatizare au, astfel, sansa de a fi asamblate corect inca de la inceput, si nu mai pot aparea surprize mari in momentul montajului.

    Montajul tubulaturii rectangulare

    Secovent realizeaza atat tubulaturile rectangulare dar si montajul acestora. Avem o experienta vasta in ceea ce priveste montarea tubulaturilor rectangulare.

    Noi va oferim posibilitatea de a realiza tot proiectul cu Secovent, de la fabricarea tubulaturilor pana la montarea acestora. De asemenea, Secovent va asigura si mentenanta in timp a instalatiilor de tubulaturi, precum si consultanta cu privire la imbunatatirea continua a acestora.

    Puteti beneficia de reduceri si de preturi forte bune daca alegeti sa realizati tot proiectul cu noi, inca din faza fabricarii tubulaturilor si  aaccesoriilor ce le insotesc.

    Daca doriti sa comandati de pe site-ul nostru, veti avea parte de transport gratuit pentru toate produsele pe care le vom livra la locul unde se va desfasura montajul.

    Tubulatura rectangulara de la Secovent! Contactati-ne cu incredere!