Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Secovent - Detalii firma

Cine suntem 

Instalatii de ventilare – Echipa noastra de profesionisti in sisteme de ventilare s-a format in urma cu mai bine de 10 ani. Pe masura ce am crescut, am devenit mai buni si mai rapizi in tot ceea ce ne-am propus sa facem. Am evoluat alaturi de clientii nostri ce ne-au ramas fideli de-a lungul anilor.

Fabrica instalatii de ventilare

Astfel am reusit sa dezvoltam o fabrica de sisteme de ventilatie si tubulaturi (instalatii de ventilare). Acest lucru ne permite astazi sa executam proiecte personalizate dar si in serie. Materialele pe care le folosim pentru fabricarea tubulaturii de ventilatie sunt de cea mai buna calitate. Pentru ventilare, exhaustaredesfumareclimatizare, desprafuire folosim urmatoarele materiale: inox luciu, inox mat, tabla zincata, tabla perforata, tabla decapata, tabla striata si alte profile metalice.

Ce facem 

Firma noastra este recunoscuta ca fiind una redutabila pe piata sistemelor de ventilatie. Aceste instalatii de ventilare (exhaustare, desfumare), climatizare si accesoriile sunt de cea mai buna calitate. Suntem intotdeauna in pas cu evolutia tehnologiei din domeniul sistemelor de ventilatie.

Proiecte pe instalatii de ventilare

De-a lungul anilor am avut numeroase proiecte de amploare pe care le-am realizat intr-un mod profesionist si eficient. Angajatii nostrii sunt persoane calificate si bine pregatite pentru a duce la bun sfarsit proiecte de instlaltii de ventilare. Datorita experientei acumulate putem atazi sa contractam lucrari de mare anvergura tehnica si logistica. Va asteptam la Secovent, firma dumnevoastra pentru instalatii de ventilare!

Parteneri de incredere 

Principiul nostru de proiectare al instalatiilor sau sistemelor de tubulaturi pe care il implementam se bazeaza pe operativitate si eficienta.

Acordam o atentie deosebita oricarui detaliu ce poate dauna sau aduce valoare lucrarii pe care o efectuam.

Pentru ca o lucrarea realizata sa dureze, trebuie sa calculam toate aspectele ce tin de arhitectura locului unde face proiectul.

Proiectul se face numai dupa o discutie foarte detaliata asupra dorintelor si nevoilor clientului. Astfel incat sa realizam instalatii de ventilare in cel mai scurt timp si cu toate prudentele necesare.

De-a lungul timpului ne-am perfectionat in instalatii de ventilare. Investim in continuare in tehnologie pentru ca dumneavoastra sa primiti cele mai bune si sigure proiecte.

In experienta noastra de peste 10 ani in domeniul instalatiilor si a sistemelor de tubulaturi de ventilatie, am avut placerea de a realiza proiecte complexe.

Clientii nostrii au fost multumiti de proiectele pe care le-am realizat si astfel ne-am creat un portofoliu bogat, plin de proiecte reusite.

Suntem parteneri de incredere pentru toate proiectele pe care le realizam. Detinem tehnologia pentru instalatii de ventilare dar si instruirea necesara de a duce la capat orice lucrare.

Firma Secovent Construct are o vasta experienta in ceea ce priveste sistemele de ventilatie, instalatii de tubulaturi si jachetari (camasuieli sau izolarea tevilor).

Acest lucru ne face sa intelegem foarte bine nevoile pietei in domeniul nostru. Schimbarile survenite prin introducerea unor noi tehnologii in instalatii de ventilare si metode bazate din ce in ce mai mult pe ajutorul programelor de calculator, necesita cunostinte tot mai avansate de operare a unor astfel de programe.

Datorita cunostintelor dobandite si accesului la ultimele tehnologii, putem sa va oferim consultanta de specialitate si posibilitatea de a va putea incepe proiectul cu incredere si cu toti parametrii lucrarii calculati exact.

Consultanta si suportul tehnic se ofera gratuit, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si veti beneficia imediat de experienta noastra si de o evaluare profesionista a proiectului dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...