Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Sisteme de ventilatie - Desfumare

Desfumare – aceasta tehnologie este aplicata prin sisteme de ventilatie a fumului dar si a caldurii degajate, prin intermediul unei tubulaturi.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Instalatia de desfumare aspira fumul si caldura  emise de posibile focare de incendiu. Mecanismul consta in realizarea unui sistem de ventilatie si control a evacuarii.

Secovent este o firma cu traditie in domeniul desfumarii, puteti apela cu incredere la noi cu privire la orice proiecte ce vizeaza o astfel de instalatie sau sistem. Puteti vizualiza un proiect de-al nostru aici.

 

Avantaje ale instalatiei de desfumare

 

Instalatiile necesare desfumarii sunt folosite in diverse domenii cum ar fi: industria lemnului, industria metalurgica, alimentara sau a cimentului.

Tubulatura de exhaustare din industria lemnului foloseste ventilatoare centrifugale cu ajutorul carora se separa particulele de praf si de rumegus.

Un  domeniu important al desfumarii este ce al sudurii. Fumul toxic degajat de procesele de sudura trebuie evacuat rapid, altfel se poate afecta organismul uman.

 

Sistemul de desfumare industrial

 

Secovent va ofera tubulatura de desfumare dar si tot ceea ce inseamna accesorii ce ajuta sistemul de ventilatie sa fie asamblat corespunzator si eficient pt evacuarea fumului.

Prin intermediul instalatiei pentru desfumare se elimina fortat si rapid acesta din incaperea cu mecanism de ventilatie. Putand astfel sa beneficiati de timp pentru a evacua spatiul respectiv.

Ventilarea fumului din incaperi dar si de pe holurile spatiilor de birouri, creeaza posibilitatea persoanelor de a parasi rapid cladirea si de a se deplasa in siguranta la iesire.

Datorita acestor sisteme de ventilatie cu tuburi se reduce propagarea focului in incaparile ce sunt focar pentru incendiu, rezultand pagube cat mai mici pentru cladire.

 

Proprietati tehnice ale procesului de desfumare cu tubulatura

 

Tubulaturile sunt foarte rezistente la focare de incendiu cu intensitate mare. Faptul ca, in incaperile cu focare de incendiu, se creeaza o presiune foarte mare a aerului, face ca instalatiile de tubulaturi sa fie foarte eficiente in evacuarea fumului.

Sistemul de ventilare conduce fumul prin instalatie pana la evacuarea totala prin gurile de aerisire ce sunt pozitionate deasupra cladirilor.

Se reduce, astfel, intensitatea cu care focul s-ar propaga in cazul lipsei acestei “supape” ce elibereaza presiunea, reducandu-se si riscul exploziilor.

 

Sistem desfumare – Informatii suplimentare

 

Cel mai important aspect al instalatiilor de evacuare a gazelor si a fumului din incaperile in care au loc incendii, este protectia oamenilor. Uneori trecem cu vederea foarte repede acest aspect. Inchiriem o cladire, incapere, sau hala si ultimul lucru la care ne gandim este incendiul si protectia impotriva lui. O astfel de instalatie va poate salva viata.

Pentru o mai buna informare se poate interoga internetul si cu “desfumare mecanica“, “proiect desfumare” ori “tubulatura desfumare” sau “instalatie desfumare“. Alte cuvinte: “desfumare naturala“, “sisteme desfumare” ori “desfumare casa scarii” sau “desfumare parcare subterana“.

Realizam instalatii pentru desfumare in toata tara: BucurestiBrasovConstantaBacauBuzauClujTimisoaraBaia mareOradeaSibiuValceaIasiCraiovaPloiesti. Aria noastra de proiectare pentru desfumare se extinde si in GalatiFocsani, BistritaTargovisteTargu JiuSloboziaCampulung, Calarasi.

Chiar daca nu va regasiti in enumerarea oraselor de mai sus, ne puteti contacta si expune proiectul dumneavoasta, iar noi vom studia cu atenti si va vom raspunde cu promptitudine la cerere.

Cumparati acum instalatiile de desfumare de la Secovent!

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Galerie foto
  • ...