Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Sisteme de climatizare - Suport tehnic

Sistem de climatizare – Acesta poate crea probleme, in ceea ce priveste proiectul, si celor mai experimentati. Unele lucrari au probleme inca din faza de proiectare, de aceea Secovent vine in sprijinul dumneavoastra. Orice probleme intampinati cu instalatia sistemului de climatizare, noi vi le rezolvam cu solutii corecte. Orice problema neluata in seama poate avea consecinte destul de grave mai tarziu. Apelati cu incredere la Secovent!

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Sistem de climatizare neadecvat

Datorita anumitor motive se pot achizitiona tubulaturi sau instalatii de climatizare nepotrivite pentru proiectul respectiv. Acest lucru poate duce la esuarea totala a lucrari de montare a acestui sistem de climatizare. Secovent, prin intermediul profesionistilor sai, face o analiza a necesitatilor proiectului si va propune varianta corecta. In multe din situatii se pot achizitiona tubulaturi gresite pentru un anumit tip de lucrare. Noi va spunem rapid ce sistem de climatizare este potrivit pentru instalatie.

Montare sistem de climatizare

Montajul efectiv al unui sistem de climatizare se realizeaza conform schitelor si proiectelor realizate. Daca acestea contin greseli, erori sau omiteri, atunci montarea se va face defectuos. Pentru a se evita astfel de probleme, noi va punem la dispozitie suportul tehnic necesar realizarii unei lucrari profesionale. Ascultand propunerile noastre veti avea parte de un montaj sigur si de durata. Montarea unei tubulaturi de climatizare necesita experienta si instruire in domeniu. Apelati la Secovent!

Suport post montaj

Odata cu terminarea montajulului pentru un sistem de climatizare, se incepe o noua etapa, si anume cea de intretinere. Datorita solicitarii intense a sistemului de climatizare si a instalatiei, pot aparea diverse probleme. aceste probleme se pot rezolva apeland la Secovent. Realizam o analiza a instalatiei de climatizare si va propunem solutii imediate si de durata pentru evitarea eventualelor probleme. Contactati-ne si va vom rezolva problemele cauzate de instalarea defectuoasa a tubulaturii de climatizare.

 

Galerie foto
  • ...