Secovent Construct - Tubulatura de ventilatie, cosuri de fum, hote profesionale inox, Bucuresti

Montaj ventilatie industriala

In orice sector (ventilatie industriala sau cladiri civile) se realizeaza lucrarea, trebuie avute in vedere particularitatile amplasamentului unde se face montajul. Poate fi vorba de cladiri ce necesita ventilatie naturala, ventilatie industriala sau ventilatie mecanica. Secovent realizeaza lucrarile de montaj in deplina concordanta cu proiectul. Inainte de a se realiza montajul trebuie realizata o inspectie riguroasa a conductelor si instalatiei de ventilatie. Aceasta verificare trebuie sa constate ca fiind optime toate elemntele ce constituie instalatia.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Coordonarea proiectului cu instalatia

In ceea ce priveste lucrarea de ventilatie industriala, se poate spune ca proiectul este foarte important. Proiectantul trebuie sa tina cont de cele mai mici detalii atunci cand realizeaza arhitectura instalatiei. Traseul tubulaturilor din instalatie trebuie sa respecte foarte bine proiectul initial. Daca nu se coordoneaza proiectul cu realizarea practica a instalatiei de ventilatie industriala, atunci se vor ivi probleme. Trebuie tinut cont de orice detaliu pentru a putea beneficia de o instalare perfecta.

Montaj ventilatie industriala

Montajul se realizeaza prin imbinarea perfecta a tubulaturilor si a ventilatoarelor industriale. Aceste tipuri de ventilatie industriala necesita o asigurare suplimentara datorita solicitarii intense la care sunt supuse instalatiile. Puterea exercitata de presiunea la care sunt supuse poate dauna imbinarii sistemelor de ventilare. De aceea montajul se executa de catre profesionisti ce pot intelege si adapta instalatia la orice proiect si cladire. Montarea unui astfel de mecanism trebuie sa respecte dispozitiile legale cu privire la protectia civila si asigurarea pentru eventuale accidente.

Durabilitatea montajului

Montarea instalatiilor de ventilatie, fie ca vorbim de ventilatie industriala, naturala sau mecanica, necesita o intretinere continua. Dupa terminarea montajului se fac anumite estimari asupra perioadelor cand trebuie schimbate componentele uzate. Montarea sistemelor de ventilatie necesita folosirea anumitor materiale ce, odata cu timpul, se uzeaza sau deterioreaza. Astfel, o intretinere continua a instalatiilor preintampina eventuale probleme ce pot aparea pe parcursul derularii proceselor de ventilare.

 

Galerie foto
  • ...