Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Splitter

Firma Avis Instal dispune de o mare varietate de utilaje si echipamente (splitter, brokk, masini de taiat/perforat), din marci sau brand-uri consacrate in domeniul constructiilor. Sculele si aparatele noastre pot taia si perfora toate tipurile de materiale de constructie, fie beton armat, sticla, metale, ceramica, piatra naturala, etc.

Pistonul hidraulic portabil Splitter este alimentat de o pompa hidraulica de 500 bari. Cilindrul contine o valva de control si un piston care deplaseaza un bolt intre doua pene. Capatul pistonului este introdus intr-o gaura, executata in materialul de spart. Boltul incepe sa se deplaseze, departand cele doua pene si fortandu-le in peretii gaurii. Cand tensiunea creste, depasind forta de rezistenta a materialului, va aparea o fractura.

 

CUM FUNCTIONEAZA?

 

Splitter piston hidraulic portabil

 

Etapa 1 – Se executa o gaura cu diametru si adancime precise in materialul de spart. Se introduce partea mobila ( formata din bolt si penele) a echipamentului in aceasta gaura.

 

Etapa 2 – Se actioneaza pistonul hidraulic care impinge boltul, departand penele cu o forta de 400 tone. In cateva secunde va aparea o fractura in material.

 

Etapa 3 – Continuand actionarea penelor, fractura poate fi departata pana la maxim.

 

UNDE POATE FI FOLOSIT SI CARE SUNT AVANTAJELE?

 

– Prin folosirea pistonului hidraulic rezulta bucati de material care pot fi indepartate cu usurinta manual sau mecanizat.

– Aceasta metoda de demolare controlata creste semnificativ productivitatea si scade costurile.

– Lucrul se face fara zgomot si directia fracturilor in material poate fi controlata.

– Domeniile de utilizare sunt foarte variate de la roca masiva, beton armat, capete de stalpi si coloane forate pana la pereti de caramida sau BCA si parapeti de sprijin sub ferestre.

Oferim servicii de taiere beton, perforare sau demolare controlata de cea mai buna calitate, cu utilaje performante, de ultima tehnologie. Nu ezita sa ne contactezi pentru lucrari bine definite si realizate.

 

 

Galerie foto
  • ...