Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Perforare beton

 

Perforare beton si gauri in beton prin AVIS INSTAL, o alegere excelenta pentru lucrarile din zona rezidentiala sau industriala.

AVIS Bucuresti se implica atat in proiecte relativ simple, precum o gaura in beton pentru hota sau in proiecte complicate din ansambluri comerciale, unde sunt necesare gauri in beton armat pentru conducte. In industria constructiilor civile sau industriale, perforarea sau gaurirea cu tehnica diamantata este cea mai sigura metoda de a strapunge materiale precum caramida, BCA , boltari prin carotare uscata si mai ales beton, beton armat (pereti, plansee, stalpi), beton precomprimat (grinzi, prefabricate) prin carotare umeda. Aceste metode nu produc zgomote puternice sau vibratii si nu afecteaza structura de rezistenta.

 

Diametrele gaurilor pot varia de la 20 la 500 mm.

 

SERVICII PERFORARE BETON SI GAURI IN BETON PERFORMANTE

 

Avis Instal prin departamentul Perforari Profesionale, realizeaza lucrari complexe prin gaurire sau perforare si combinarea lucrarilor de taiere in beton:

– perforari in pereti si plansee din beton armat pentru conducte si cabluri de instalatii sanitare, electrice sau de gaze

– gaura in beton pentru electrocasnice mari

– decupaje in pereti si plansee in sistem “gaura langa gaura” sau prin lucrari combinate de carotare si taiere sau demolare

– gauri pentru ancore si ancorare cu sisteme chimice Hilti

– detectare pozitie armaturi in elemente beton armat

– gauri pentru cosuri de centrale sau hote de bucatarie

 

AVANTAJELE LUCRARILOR DE PERFORARE BETON SI GAURI IN BETON CU TEHNICA DIAMANTATA

 

Avis Instal este una dintre putinele companii din Romania care poate realiza perforari cu lungimi foarte mari.

– Tehnica diamantata pe care o utilizam inlocuieste metodele primitive care ar putea afecta si deteriora structura expusa spatiului de lucru.

– Noile sisteme de gaurire beton cu carota diamantata nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata a procesului de perforare, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment.

– Noile tehnologii diamantate folosite se caracterizeaza prin controlul procesului de taiere beton si precizia cu care se executa sectionarile sau o gaura in beton.

Folosind tehnica diamantata se pot executa gauri profesionale in beton, beton armat, caramida, BCA, piatra naturala intr-o atmosfera curata de lucru, fara vibratii si zgomot puternic.

Lucrarile se pot personaliza in functie de cerintele clientului; o gaura in beton cu diametru mic sau o gaura in beton armat cu diametru mare se pot finaliza rapid cu utilajele noastre performante.

Operatiunea de perforare este supravegheata si controlata in totalitate de operatorii nostri specializati si autorizati in taieri beton. Echipele noastre de specialisti sunt certificati si instruiti in utilizarea tehnologiilor avansate pe care le detinem, iar echipamentele de protectie asigura deplina siguranta a persoanelor, structurii cladirii si determina ca lucrarea sa se desfasoare potrivit normelor specifice acestor tipuri de lucrari.

Exemplu: perforare in caramida, cu o lungime de 13 m – Biserica Antim, Bucuresti.

Galerie foto
  • ...