Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Carotare beton

CAROTARE BETON CU TEHNICA DIAMANTATA

Lucrarile de carotare beton care folosesc tehnica diamantata permit executarea unor gauri profesionale in beton, beton armat, caramida, BCA sau piatra naturala intr-o atmosfera curata de lucru, fara vibrati si zgomot puternic. Totodata, carotarea diamantata este mai economica si mai putin galagioasa interventie cand se doreste gaurirea materialelor dure.

Carotarea diamantata aduce beneficii lucrarilor rezidentiale sau industriale mai ales din punct de vedere estetic. Echipamentele speciale de carotare permit o perforare perfecta, iar marginea sau gaura carotata va fi bine definita. Materialul din jurul taieturii nu este afectat si nu va necesita reparatii ulterioare.

 

SERVICII CAROTARE BETON

Executam carotari cu diferite dimensiuni. In functie de carota diamantata folosita, perforarile pot avea grosimi de la cativa centimetrii pana la cativa zeci de centimetri.

Firma Avis Instal Bucuresti este dotata cu echipamente de ultima generatie care ne permit sa executam lucrari cu diferite grade de dificultate, precum carotari in regim de santier sau casnic. Oferim o gama diversa de servicii de carotare beton, fie ca aveti nevoie de o perforare in beton pentru hota, instalatii sanitare si electrice sau carotare beton pentru probe si perforari profesionale in pereti din beton.

Oferim serivicii profesionale de carotare atat in Bucuresti, cat si in tara.

 

AVANTAJELE LUCRARILOR DE CAROTARE BETON CU TEHNICA DIAMANTATA

Avem o experienta de peste 14 ani in domeniul constructiilor, iar lucrarile noastre de carotare sunt realizate de personal specializat, cu echipamente moderne, de ultima generatie.

Procesul de perforare cu tehnica diamantata se realizeaza prin carotare cu apa, ceea ce asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie pe tot parcursul carotarii.

Carotarea in beton cu tehnica diamantata implica un timp relativ scurt de lucru, in functie de tipul interventiei.

Garantam pentru carotari perfect rotunde in orice tip de beton, caramida sau orice fel de zidarie, fara sa afectam structura cladirilor.

Galerie foto
  • ...