Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Slefuire pardoseli beton

Slefuirea pardoselilor de beton se realizeaza atat in constructii, dar si in zonele rezidentiale unde sunt necesare servicii de nivelare si intretinere. Serviciile de slefuire pardoseli beton executate de firma noastra garanteaza lucrari profesionale si de calitate.

Betonul se foloseste de foarte mult timp in constructii pentru pentru pardoseli, pentru diferite elemente componente alte cladirilor, piese de decor si nu numai. In ultimul timp, betonul este folosit intens in constructii civile si industriale deoarece este rezistent si poate fi modificat si adaptat in functie de proiect.

Materialul poate fi finisat si mentinut relativ usor daca sunt folosite masini profesionale de slefuire, indreptare, curatare si chiar lustruire.

Firma Avis Instal ofera servicii profesionale de slefuire pardoseli beton si garanteaza pentru calitatea lucrarilor.

Intelegerea modului prin care masinile de slefuire pardoseli beton functioneaza este esentiala pentru oricine doreste sa aiba succes. Diamantele din componenta nu sunt la fel. Cei doi termeni utilizati cel mai frecvent atunci cand amintim de unelte de diamant, sunt granulele de diamant si legatura.

Cele mai multe utilaje care folosesc diamantul sunt realizate din pulbere sintetica diamantata (masurata in microni si numita granulatie) si un material de legatura, de obicei metal sau rasina, sau o combinatie de materiale de lipire (instrumente hibride). Acestea sunt lipite impreuna prin turnare prin injectie, prin presare la cald si la rece, prin galvanizare si prin lipire în vid.

Exista mai multe motive pentru care este utila slefuirea betonulului, mai exact:

– daca betonul turnat este de slaba calitate si suprafata lui exista fisuri

– pentru slefuirea crapaturilor existente

– stratul protector sau rasina de pe beton se uzeaza si poate fi necesara inlocuirea acestuia

– in cazul reconditionarilor placilor de beton

 

SERVICII SLEFUIRE PARDOSELI BETON

Avis Instal ofera servicii de slefuire pardoseli beton sau pregatire pardoseli din beton pentru aplicarea ulterioara a vopselei. Serviciile de slefuire se preteaza atat pardoselilor industriale, comerciale si chiar rezidentiale.

Pentru a exploata caracteristicile remarcabile ale betonului este necesara intretinerea si redarea stralucirii acestuia prin procesul slefuirii. Slefuirea este primul pas in reconditionarea betonului. Astfel, prin slefuire se indeparteaza stratul de murdarie acumulata folosind tehnologia utilajelor.

 

AVANTAJE SLEFUIRE PARDOSELI BETON

Firma Avis Instal ofera servicii profesionale pentru reconditionarea pardoselilor din beton, dar si alte materiale dure.

Specialistii nostri aleg instrumentele diamantate potrivite pentru fiecarui proiect de slefuire sau de lustruire.

– Lucrarile se slefuire vor face pardoseala nealunecoasa.

– Utilajul nu perturba procesele de lucru existente si este usor de manipulat.

– Proiectele personalizate sunt cele in care excelam si garantam seriozitate si calitate.

– Executam lucrari si interventii in toata tara.

– Tehnologia pe care o avem in dotare ne permite sa executam servicii de cea mai buna calitate.

Galerie foto
  • ...