Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Crusher - cleste de demolare

CRUSHER, CLESTE ACTIONAT HIDRAULIC PORTABIL

Crusher este un cleste de demolare portabil si actionat hidraulic. Demolarea cu clestele hidraulic portabil Crusher are urmatoarele avantaje:

– o demolare aproape fara zgomot

– usor de controlat, in urma careia rezulta bucati de zidarie sau beton armat ce pot fi manipulate si transportate cu usurinta

– fara vibratii.

Grosimea maxima a elementelor ce pot fi demolate cu acest utilaj este de 160 mm si este data de deschiderea “falcilor”.

 

Care sunt avantajele clestelui  de demolare Crusher?

 

– Clestele Crusher are o putere foarte mare de sfaramare si poate fi manipulat relativ usor de operatori.

– Dimensiunile utilajului permit lucrul in zone cu acces dificil, lucru foarte apreciat in domeniul contructiilor civile si industriale.

– Chiar daca este un aparat folosit preponderent in demolari, clestele hidraulic portabil Crusher are o functionare silentioasa si nu vibreaza.

 

Grupul hidraulic este alimentat la curent de 220 V, deci nu necesita conditii speciale si poate lucra oriunde (la interior sau exterior). Dimensiunile compacte ale utilajului il fac suficient de verstil pentru a putea opera in spatii restranse.

 

CUM FUNCTIONEAZA?

 

Dupa stabilirea formei si dimensiunilor elementelor de demolat se incepe procesul de sfaramare , care se repeta pana la terminarea demolarii pe masura ce bucatile sparte sunt indepartate. Materialul este fragmentat si sfaramat treptat pana la sectionarea totala, apoi poate fi indepartat cu excavatoare sau alte utilaje specializate.

 

UNDE POATE FI FOLOSIT?

 

Clestele de sfaramare portabil este ideal pentru demolari in magazine, blocuri de locuinte, spitale, cladiri de birouri, s.a.. Ceea ce il face potrivit pentru acest gen de lucrari este faptul ca actioneaza fara zgomot, fara vibratii sau praf.

Galerie foto
  • ...