Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Taiere beton

TAIERE BETON CU TEHNICA DIAMANTATA

Utilajele trebuie dotate cu accesorii specifice pentru a putea fi folosite in constructii si pentru a oferii servicii taiere beton performate. Cele mai importante sunt discul diamantat sau firul diamantat, cu ajutorul carora se pot taia elementele de beton armat, peretii, planseele, stalpii sau grinzile.

Firma noastra ofera servicii taiere si accepta proiecte de taiere beton atat in Bucuresti cat in tara.

 

SERVICII TAIERE BETON

Taierea cu tehnica diamantata ofera specialistilor solutia pentru crearea de deschideri in plansee sau pereti. Echipamentele noastre electrice sau hidraulice sunt adaptate pentru taierea golurilor de usi, sectionarea blocurilor, reducerea inaltimii zidurilor sau realizarea de deschideri pentru scari si lifturi.

 

Masinile de taiat cu disc diamantat sunt compuse din elemente usor de asamblat, astfel incat pot fi montate aproape oriunde, chiar si in zone sau spatii greu accesibile, avand posibilitatea de a taia pana la adancimi de 930 mm.

 

Pe suprafata ce urmeaza a fi taiata, se fixeaza o sina, iar pe aceasta se monteaza capul de taiere, care se poate deplasa pe orizontala sau pe verticala. Capul de taiere se echipeaza cu un disc diamantat care taie cu o viteza de rotatie foarte mare. Discul efectueaza taierea in beton sau zidarie prin treceri succesive pana se atinge adancimea ceruta de proiect.

 

Aceasta operatiune este supravegheata si controlata de la distanta de operatori specializati. Acestia sunt foarte bine pregatiti in utilizarea masinilor si a echipamentelor de protectie asigurand deplina siguranta a persoanelor, structurii cladirii si a sculelor.

 

AVANTAJELE LUCRARILOR SI SERVICIILOR DE TAIERE BETON

Taierea cu fir diamantat se face cu ajutorul unei masini adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie. Aceasta permite sectionarea aproape oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces. Metoda este ideala pentru taierea si indepartarea elementelor de constructii masive sau cu forme atipice, cum ar fi stalpi, coloane sau grinzi si realizarea de goluri de mici dimensiuni in pereti de beton cu grosimi foarte mari.

– Masina de taiat cu disc diamantat electrica de 32 kW;

– Masini de taiat cu disc diamantat hidraulice de 15 si 32 kW;

– Masina de taiat cu fir (cablu) diamantat electrica;

– Generator trifazic mobil de 30 kVA.

Discuri Beton si Carote Diamantate

Galerie foto
  • ...