Avis Instal, Demolari Controlate, taieri beton - Bucuresti

Taieri pardoseli

Taieri pardoseli cu utilaje specializate, cea mai des intalnita operatiune in domeniul constructiilor.

Taierea pardoselilor este o operatie des intalnita in constructii, fie ca este vorba de reamenajare, modernizare sau demolare. Toate operatiile necesita echipamente si masini speciale pentru a executa anumite lucrari.

Taierea unei pardoseli este un lucru anevoios, insa se poate realiza corect si profesionist daca sunt folosite masinile de taiat pardoseala. Cele mai bune taieri de pardoseli sunt realizate de firmele specializate care detin utilaje performante.

Pentru taierea unei suprafete plane, cea mai utilizata metoda de taiere este cea cu diamant. Este folosita in special pentru taierea suprafetelor orizontale plane, precum: placi de beton, pardoseli industriale, asfalt, rosturi de dilatatie etc. Cunoscuta si sub numele de masina de taiat pardoseala, aceasta incorporeaza o panza diamantata si este comandata de un singur operator ce se deplaseaza odata cu ea.

SERVICII TAIERI PARDOSELI

Masinile de taiat pardoseala sunt utilizate de regula pentru:

– a oferi imbinari pentru extindere

– a indeparta sectiunile de pavaj deteriorate

– a curata sau pregati pentru reparatie fisurile aleatorii

– a indeparta sectiuni de beton in vederea executarii lucrarilor de demolare.

Masinile electrice pentru taieri de pardoseli pot fi folosite pentru aplicatii in spatii interioare unde calitatea aerului si nivelul redus al emisiilor constituie prioritati.

Placa de beton poate fi taiata cu tehnologia diamantata pentru diverse proiecte, cum ar fi : gol pentru scara, gol pentru lift, refacere hidroizolatie, refacere izolatie termica etc. Bucatile de beton rezultate in urma taierii vor fi asigurate cu chingi de sustinere si ridicate sau coborate pentru a fi evacuate.

AVANTAJE TAIERI PARDOSELI

Taierea pardoselei din beton se poate face cu discul diamantat sau carota diamantata. In urma taierii pardoselei din beton cu discul diamantat rezulta bucati de beton cu marimi usor manevrabile. Bucatile de beton pot fi taiate la anumite dimensiuni, in functie de dorinta clientului, deci sunt posibile lucrari personalizate.

Lucrarile pentru taieri pardoseli din beton realizate cu ajutorul unor carote diamantate, sunt recomandate proiectelor unde este necesara executarea unor goluri de mici dimensiuni sau unde nu se poate monta o  masina de taiat beton.

Galerie foto
  • ...