Unique Solutions Construct - firma de constructii

Amenajari exterioare

Daca va aflati în cautarea unor amenajari exterioare de exceptie, cu siguranta ca trebuie sa apelati la ajutorul profesionistilor. Fiind o firma de succes în domeniul constructiilor din Bucuresti, am reusit sa punem bazele unor pachete de servicii eficiente, pentru fiecare client în parte. Acum dorintele dvs. în materie de design pot deveni realitate!

Deci, care sunt serviciile pe care vi le putem oferi? Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, va invitam sa cititi cu atentie rândurile de mai jos.

Tencuieli exterioare
În general, stratul de mortar aplicat peste zidaria exterioara este cel care se regaseste astazi sub numele de tencuiala. În privinta unor tencuieli exterioare, clientii trebuie sa aleaga materiale de calitate care vor putea asigura protectia eficientizata a zidurilor.

Astfel, recomandarea specialistilor în ceea ce priveste cele mai calitative tencuieli exterioare este sa se ajunga la o grosime de 40 – 43 cm a peretilor. În acest fel, straturile care asigura longevitatea si protectia casei vor reusi sa ofere si confortul cautat de client.

În concluzie, pentru a va putea bucura de acest serviciu de tencuieli exterioare, este necesar sa apelati cu încredere la o echipa de profesionisti.

Termoizolatii
Realizam sisteme de termoizolatii rezistente pentru a va proteja casa de cele mai ploioase sau friguroase anotimpuri. Unele dintre cele mai utilizate materiale pentru termoizolatii sunt reprezentate de: polistiren, vata minerala, celuloza, spuma poliuretanica si bineînteles, cânepa. În functie de spatiul asupra caruia se intervine pentru realizarea de termoizolatii, materialele alese trebuie sa fie compatibile cu nevoile acestuia. Spre exemplu, pentru peretii subsolului, veti avea nevoie de termoizolatie cu polistiren XPS pentru a putea stopa excesul de umiditate infiltrat în locuinta.

Nu ezitati sa intrati în contact cu unul din membrii nostri din Bucuresti pentru a afla care este tipologia perfecta de termoizolatie ce poate fi aplicata si în cazul locuintei dvs.

Hidroizolatii
În general, termenul “hidroizolatii” face parte dintr-un proces complex de construire al unei case/bloc. Lucrarile care se concentreaza pe acest subiect, trebuie sa ofere protectie ridicata asupra umiditatii ce poate patrunde în locuinta – indiferent de sezonul estival; fie ca vorbim de cele mai calduroase sau friguroase anotimpuri.

Asistenta si montajul fiecarei hidroizolatii în parte cere de la sine ajutorul unui profesionist. Aceasta trebuie realizata la cele mai înalte standarde pentru a nu afecta restul componentelor (instalatii sau finisaje). Asadar, cei care iau în vedere crearea unei case/bloc, nu trebuie sa uite de hidroizolatii!

Foisoare
Realizate din materiale naturale de cele mai multe ori, diversitatea de modele de foisoare pot aduce un plus locuintei dvs. Procesul de asamblare si de creare a celor mai moderne variante de foisoare trebuie sa fie realizate din timp, în functie de planurile clientului. Astfel, specialistii vor putea sa creeze foisoare unice la preturi avantajoase pentru fiecare buget.  Cel mai folosit material pentru proiectarea foisoarelor sau a pergolelor este lemnul. Fiind un material versatile si maleabil, conturarea detaliilor este usoara si prompta. În acelasi timp, lemnul poate fi întretinut foarte usor si poate aduce un plus natural oricarei case.

Ofertele variaza în functie de nivelele de detalii dorite dar si de materiale. Va recomandam sa ne apelati cu încredere pentru a stabili detaliile comenzii dumneavoastra de foisoare. În acest fel veti putea afla mai multe informatii legate de pachetele noastre de servicii din Bucuresti.

Pavaje
Diversificate, pline de viata si abundente în detalii, pavajele reusesc sa creeze amenajari exterioare de exceptie. Fie ca veti alege pavaje fabricate din beton sau din alte materiale, unicitatea acestora vor reusi sa înglobeze cu eleganta si rafinament exteriorul casei dumneavoastra. Odata ce veti alege modelul potrivit de pavaje, trebuie sa apelati la ajutorul angajatilor avizati în acest domeniu pentru a va asigura ca fixarea pachetului de elemente este facuta cu acuratete.

Cele mai populare pavaje sunt cele fabricate din:

Beton
Piatra compozita
Piatra naturala
Caramida
Pietris sau Piatra Sparta
Asfalt
Materialitatea aleasa trebuie completata în functie de spatiile servite, fie ca este vorba de parcuri, gradini interioare/exterioare sau pur si simplu amenajarea drumurilor ce înconjoara casele/blocurile.

Tâmplarie
Unele dintre cele mai cautate tipuri de tâmplarie este cea de PVC (policlorura de vinil) si aluminiu. Fiecare material ales poate varia în functie de temperatura generata, creând izolari termice calitative. Când vine vorba de tâmplarie de aluminiu, temperatura acaparata va fi mult mai scazuta în comparative cu profilurile regasite intre foliile geamurilor unor încaperi. Orice tip de tâmplarie poate fi montat în functie de materialul ales de client. În general aceste procese se pot realiza prin termosudura sau prin nituire. Modalitatea de fixare a poate aduce longevitate si protectie spatiului exterior.

Tâmplaria de aluminiu este ideala pentru tratarea suprafetelor mari vitrate (ex.: cladirile de birouri, scoli, usi glisante, sere sau pereti lungi de tip cortina) deorece asigura rezistenta în urma intemperiilor provenite din mediul exterior si reduce zgomotele puternice.
Tâmplaria de PVC este perfecta pentru blocuri sau case. Ofera posibilitatea de reciclare în proportie de peste 100% si nu aduce condens. În acelasi timp ofera si o protectie fonica destul de ridicata.
Acoperis complet realizat
Oferim servicii de montare si creare de acoperis complet realizat. Pentru realizarea unui pachet avantajos, este recomandata planificarea detaliilor împreuna cu clientul. Astfel, se va ajunge la rezultatul unui acoperis complet realizat. Printre obiectele ale acestui serviciu se numara tigle, folii anti-condens, forma propriu-zisa a învelitorii cât si multitudinea de accesorii ce servesc la montarea corecta a acestuia. Un sistem de acoperis complet realizat poate asigura un spatiu confortabil si se poate împotrivi pâna si celei mai mici sanse de infiltrare a apei în interiorul casei. Cu alte cuvinte, umezeala, igrasia sau alte neplaceri pot fi îndepartate usor prin montarea corecta a acoperisului.

În privinta aceasta, fiecare detaliu va fi discutat temeinic cu membrii echipei noastre pentru a se ajunge la preturi favorabile si pentru a se respecta fiecare cerinta de proiectare venita din partea clientilor.

Galerie foto
  • ...