Unique Solutions Construct - firma de constructii

Amenajari interioare

Oferim amenajari interioare Bucuresti clientilor care îsi doresc un spatiu inteligent. Începând de la montarea usilor, la tencuieli si glet pâna la zugravirea peretilor cu vopsea lavabila si zugravirea tavanelor cu vopsea lavabila, echipa noastra de profesionisti îsi doreste sa puna accentul pe un pachet întreg de servicii variate care au scopul de a completa locuinta dumneavoastra de la A la Z.

Montaj usi interioare/exterioare
Odata cu achizitionarea usilor preferate, montarea acestora este urmatorul pas ce trebuie realizat de un profesionist. O echipa cu experienta, se va ocupa de acest montaj usi interioare/exterioare la cerinta clientilor din Bucuresti, pentru a putea oferi stabilitatea dorita.

Procedeul de montaj usi interioare/exterioare este unul destul de complex, motiv pentru care expertiza unui angajat talentat este primordiala. În cazul demontarii unei usi deja existente, procedeul va fi unul mai complex, deorece contine desurubarea balamalelor, scoaterea cu grija a usii vechi cât si eliminarea resturilor de tocuri ramase.

Fiecare pas de montaj usi interioare/exterioare va începe prin alegerea si achizitionarea ustensilelor necesare. Toate elementele vor fi calitative pentru a sustine greutatea usii si pentru a oferi un grad de protectie avansat, fie ca este vorba de spatiile interioare sau de cele exterioare.

Tencuieli interioare
În functie de materialitate, fiecare suprafata poate fi tencuita cu acuratete pentru obtinerea unui finisaj lin. Versatilitatea acestui serviciu ofera un set întreg de procedee realizate de profesionisti. Astfel, unele tencuieli interioare trebuie realizate la normele de igiena ridicate pentru o fixare oportuna.

Realizata corect, aceasta va juca rolul unui liant si în acelasi timp despartitor – ce poate lupta împotriva factorilor de umiditate crescuti. Astfel, cele mai bune tencuieli interioare vor avea un rol estetic de care va depinde spatiul casei. Este important de mentionat ca aceste tencuieli interioare sunt aplicate doar pe tavan si pe pereti!

Placare faianta
Daca v-ati dorit o bucatare cât mai cocheta, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de câteva elemente care pun accentul pe culoare. Deseori, placarea peretilor cu faianta reuseste sa faca diferenta dintre un spatiu plictisitor si unul vesel, plin de viata. Desi pare un pas simplu, poate fi destul de complicat daca nu este realizat de o echipa îndemânatica si priceputa.

Odata ce veti alege modelul mult dorit trebuie sa va gânditi la locurile în care veti dori placarea peretilor cu faianta. Bineînteles, va veti putea consulta cu unul din membrii echipei noastre pentru a putea obtine un finisaj cât mai estetic. Din acest punct de vedere, va oferim placarea peretilor cu faianta cu materiale de calitate care vor reusi sa prinda aceste elemente cât mai bine si mai uniform cu putinta.

Placare cu gresie
În zilele de astazi, gresia a început sa fie un element de finisaj al podelelor foarte cautat. Nu doar bucataria se poate bucura de placarea pardoselii cu gresie deoarece este un material destul de versatil, iar în momentul în care este folosit cu grija, poate crea chiar efecte vizuale desprinse din cele mai frumoase reviste de amenajari interioare. Astazi, placarea pardoselii cu gresie se poate realiza chiar si în dormitor, baie sau living, în functie de preferintele clientului. Si în acest caz, placarea pardoselii cu gresie trebuie executata de un specialist pentru obtinerea unui rezultat cât mai frumos.

Placare cu marmura
Daca v-ati dorit un efect cât mai luxuriant de finisaj, atunci cel mai bun serviciu la care puteti apela este cel de placare marmura deorece se pot obtine efecte cât mai estetice cu putinta.

Marmura poate fi pozitionata atât pe pardoseala cât si pe pereti pentru a putea accentua spatiul interior al unei încaperi. Deci, tot ceea ce înseamna placare marmura înseamna eleganta si prospetime.

Daca si dumneavoastra vreti sa obtineti efecte vizuale unice cu placare marmura, nu ezitati sa ne apelati, în special daca sunteti din Bucuresti. Astfel veti putea afla cât mai multe detalii legate de acest subiect.

Placare pardoseli cu parchet

Un alt serviciu este cel de placare pardoseli cu parchet. Acesta este unul dintre cele mai cautate servicii în zilele de astazi, dat fiind faptul ca parchetul este destul de usor de manevrat si de prietenos din punct de vedere al bugetului. Cu o placare pardoseli cu parchet, spatiul poate atinge cote maxime de eleganta. În functie de spatiul interior în care este folosit, se pot genera efecte vizuale unice care pot aduce prospetime încaperii. Alegeti placare pardoseli cu parchet pentru a mentine calitatea si frumusetea camerelor dumneavoastra.

Mocheta
Mocheta este ideala pentru spatiile comerciale. Motivul este accentuat de mentinerea usoara a acesteia si de culorile diversificate care reusesc sa ia cu amploare orice spatiu. Aceasta poate diferi din punct de vedere al dimensiunii cerute de client, astfel încât spatiul sa poata fi înglobat cu usurinta într-o forma cât mai calduroasa.

Mocheta poate fi un înlocuitor perfect în ceea ce priveste unele finisaje cu preturi ridicate. În acelasi timp mocheta este o versiune ieftina si colorata care poate sa aduca o pata de culoare.

Zugravire pereti si tavan
Când vine vorba de zugravirea peretilor cu vopsea lavabila si de zugravirea tavanelor cu vopsea lavabila, mâna unui profesionist cu ani de vechime poate face diferenta. În ambele cazuri este necesara îndemânarea si atentia la detalii, motiv pentru care noi va vom pune la dispozitie o echipa care se va ocupa atât de zugravirea peretilor cu vopsea lavabila cât si de zugravirea tavanelor cu vopsea lavabila.

În functie de suprafata acoperita, preturile pot diferi, motiv pentru care este necesar sa ne contactati. În acest fel veti putea afla mai multe detalii despre preturile oferite. Odata ce veti face acest pas, veti sti de ce este important sa apelati la cele doua servicii puse la bataie de echipa noastra.

Tencuieli si glet
Ultimele servicii sunt cele reprezentate de tencuieli si glet. Acestea nu au doar rol de sustinere, însa aduc un plus unic spatiului interior. Materialele folosite se vor asigura ca respecta fiecare norma în parte, asa ca nu va fi necesar sa va faceti griji din acest punct de vedere. În ceea ce priveste cele mai bune tencuieli si glet, ne vom ocupa de montarea corecta si sigura a acestora.

Galerie foto
  • ...