Unique Solutions Construct - firma de constructii

Instalatii sanitare

Montaj instalatii sanitare baie si bucatarie
Daca va aflati printre cei care îsi doresc sa îsi reînnoiasca sau sa îsi construiasca de la 0 instalatiile sanitare dedicate relaxarii si socializarii, este momentul sa puneti piciorul în prag si sa apelati la o firma de constructii din Bucuresti. Motivul este unul destul de simplu: calitatea executarii fiecarei comanda. Din acest considerent dorim sa va oferim preturi avantajoase si prietenoase cu bugetul fiecaruia.

Va oferim montajul complet al instalatiilor sanitare printre care se numara chiuvete, robineti, vas toaleta, cada si cabina de dus. În plus, pozitionarea fiecarui element cu destinatie sanitara se va realiza în functie de axele generate de plan.

Mentionam ca fiecare cost variaza în functie de cerintele de montare ale obiectelor sanitare. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, va rugam sa ne contactati. Un membru al echipei noastre din Bucuresti se va asigura ca veti primi toate raspunsurile si informatiile necesare.

Ce oferim?
Standardizarea fiecarei lucrari în parte se realizeaza în functie de dorintele clientilor, asigurându-se de la începutul colaborarii garantia serviciului ales. Echipa noastra de profesionisti ofera promptitudine si încredere, dar si atentie la detalii. Astfel, costurile vor fi mult mai permisibile si mai bune. Deci, fiecare cost va fi eficientizat si redus.

Înainte de a monta fiecare obiect sanitar în parte, se va realiza instalarea conductelor care reusesc sa alimenteze cu apa fierbinte sau rece diversii robineti din locuinta dumeavoastra. Aici, se vor fixa derivatii care trebuie sa fie pusi la distante standard pentru a se realiza o legatura puternica intre fiecare obiect sanitar. Apoi se va analiza linia de vagnis pentru a nu suferi modificari majore.

Aceste procedee se verifica si se realizeaza în pasi, deorece fiecare sistem de conducte trebuie sa se lege cu restul obiectelor sanitare, fie ca vorbim despre cada sau despre o cabina de dus. Circularea corecta a apei în tevi va determina functionarea fiecarui obiect sanitar.

Montaj chiuvete – multitudinea de produse gasite pe piata de profil va ofera o gama larga din care puteti alege cu usurinta cele mai moderne obiecte sanitare, printre care se numara azi si chiuvetele. Alegerea lor trebuie sa fie facuta în functie de locul în care veti dori sa se realizeze montarea. Se poate observa cu ochiul liber care este diferenta dintre cele mai sic chiuvete pentru baie si bucatarie (totul tine de forma). Dupa realizarea acestor pasi, echipa de profesionisti va onora instalarea chiuvetelor si se va asigura de functionalitatea acestora.

Montaj robineti – alegerea perfecta pentru robineti este, ca si în cazul chiuvetelor determinata de locul în care se vor implementa. În general, robinetii de bucatarie pot fi flexibili pentru o curatare mai usoara a suprafetelor murdare, în timp ce celalalt tip de robineti de baie sunt mai opaci, fixi si lati (fiind fabricati dupa modele traditionale sau moderne).

Dupa ce v-ati asigurat de montarea corecta a conductelor principale de apa (dupa cum am mentionat în rândurile de mai sus), echipa noastra se va ocupa de restul montajului robinetilor si vor testa functionalitatea acestora pentru a nu întâmpina probleme pe parcursul folosirii lor. Recomandam alegerea unor robineti fabricati din inox sau din alte materiale durabile si aspectuase (incluzându-se marmura) deorece ofera mai multa longevitate si lupta împotriva depunerii de reziduri care pot afecta sanatatea. Totodata sunt foarte usor de curatat, motiv pentru care întretinerea lor nu va va lua mai mult de câteva minute.

Montare vas toaleta – nu este un secret faptul ca toaleta este cel mai important obiect dintr-o baie. Din acest motiv, procedeul de montare vas toaleta trebuie sa fie realizat si supervizat de specialist, deoarece o greseala poate duce la dezmembrarea acesteia sau la o posibila inundatie. Se poate fixa orice tipologie de vas de toaleta pe perete, racordându-se la conducta principala care favorizeaza ejectia apei. Printre cele mai cautate modele de vase de toaleta, se numara astazi cele fara baza, cu fixare realizata direct în perete. Bineînteles, acest pas tine doar de preferintele persoanele deduse de client.

Cada – pentru un montaj cada complet, meseriasul se va ocupa de pozitionarea produsului, de racordul cu principalele conducte, dar si de verificarea orizontalitatii cazii. Fiecare pas va fi facut în standard, începându-se cu asamblarea bazei cazii, pâna la prinderea si reglarea picioarelor suport de cada. Cazile fabricate de producatori sunt fabricate în general din fonta, fibra de sticla, acryl, marmura, granit, inox si otel. Recomandam ca alegerea modelului cazii sa se realizeze în functie de spatiul interior avut, de materiale, de instalatia de apa dar si de functiile dorite (cu/fara hidromasaj).

Toate aspectele enumerate tind sa va aduca un plus de confort.

Cabina de dus – o cabina de dus se poate monta cu usurinta daca modelul ales de client se muleaza dimensiunii baii. La fel ca în cazul principal, profesionistii se vor asigura de montarea corecta si prompta a fiecarei componente în parte. Se va asambla dusul si se vor fixa cu grija usile de sticla pentru o siguranta sporita. Apoi se va testa functionalitatea produsului sanitar pentru a prevedea orice problema aparuta. Tineti minte ca mâna de lucru este extrem de importanta, iar experienta va fi cea care va face diferenta. Pentru garantarea montarii profesionale a cabinei de dus se vor folosii accesorii si materiale de calitate.

Daca aveti nevoie de unul dintre serviciile enumerate în rândurile de mai sus, atunci un lucru este sigur! Aveti nevoie de profesionisti ai domeniului pentru realizarea fiecarei lucrari de montare instalatii sanitare în parte. Obiectele sanitare sunt esentiale pentru crearea unui spatiu functional amplu si modern.

Suntem aici pentru a va întinde o mâna de ajutor. Garantam profesionalism clientilor care apeleaza la pachetele profesionale puse la dispozitie. Daca sunteti si dumneavoastra din Bucuresti, apelati-ne cu încredere pentru a putea primi oferte particularizate. Necesitatile dumeavoastra sunt primordiale pentru noi, numarându-ne printre societatile care pun accentul pe nevoile clientilor nostri

Galerie foto
  • ...