Unique Solutions Construct - firma de constructii

Consolidari

Stim cât de important este pentru fiecare spatiul în care traieste si îsi desfasoara activitatea dar, nu întotdeauna solutia optima pentru o constructie noua este alegerea finala. Fie pentru ca nu se dispune de suficient spatiu sau de suficiente resurse financiare, fie cine stie…

De aceea firma noastra executa lucrari de reabilitare si consolidare structurala a cladirilor existente.

Consolidarea si reabilitarea unei cladiri implica din partea constructorului o mai mare atentie si responsabilitate decât realizarea uneia noi, deoarece orice expertiza facuta asupra unei astfel de cladiri nu poate surprinde în totalitate starea de eforturi din elemente si ca atare, în faza de executie constructorul trebuie sa prevada si sa ia toate masurile ce se impun pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite.

Având în vedere aceste inconveniente de ordin tehnic, este bine de stiut ca o consolidare a unei cladiri vechi ia destul de mult timp, astfel încât costurile pentru asemenea lucrari sunt uneori marite.
Firma noastra dispune de resurse umane specializate pentru asemenea lucrari si poate duce la bun sfârsit lucrari de consolidare si renovare.

Galerie foto
  • ...