Unique Solutions Construct - firma de constructii

Instalatii electrice

Oferim servicii complete de instalatii electrice Bucuresti, direct la domiciliul clientului. Pachetele puse la dispozitia dvs. variaza în functie de dorintele avute în urma discutiei cu unul dintre membrii echipei noastre. Stabilirea si programarea montarii instalatiilor electrice se realizeaza din timp; iar noi ne vom ocupa de trimiterea unei echipe profesionale si apte sa execute cu acuratete fiecare parte din lucrarea comandata.

Realizare instalatii electrice
Odata ce ati luat decizia de a beneficia de serviciul de realizare instalatii electrice este momentul sa apelati la o echipa specializata în domeniu. Apoi, se pot realiza cu acuratete instalatiile electrice, fie ca este vorba de o lucrare noua sau de îmbunatatirea uneia vechi. Se vor întocmi documentele necesare pentru conducerea acestei operatiuni. În urma unei discutii amanuntite avute împreuna cu clientii, echipa noastra se va ocupa de proiectarea instalatiei, respectând normele impuse.

În functie de furnizorul care ofera curentul electric, procesul de realizare instalatii electrice se pot executa monofazat (pâna la 30 de Amperi) sau trifazat (<30A). Aici se va lua în calcul si montarea unui contor de energie electrica dar si împartirea receptoarelor electrice pentru principalele circuite de alimentare.

Deci, serviciul de realizare instalatii electrice cuprinde urmatoarele componente:

Bare
Tuburi
Conducatoare
Apoi, montarea acestora trebuie facuta întotdeauna de specialisti, pentru a fi sigur de corectitudinea cu care se va fixa fiecare parte a instalatii electrice noi.

Trasee cablu
Pentru o circulare optima a curentului electric, generarea si montarea corecta a acestuia în ceea ce priveste serviciile de trasee de cabluri este un lucru esential. Nu este indicat sa faceti acest lucru de unul singur deoarece poate fi destul de periculos si de greu pentru cineva neexperimentat. Expertiza unui cunoscator poate sa va economiseasca timp, motiv pentru care va recomandam sa apelati la echipe experimentate.

Aceste trasee cablu pornesc din tavan sau de la baza peretilor pentru a asigura transportul energiei electrice catre sursele principale de alimentare (fie ca vorbim de întrerupatoare, televizoare, aparate de aer conditionat sau alte surse). Este important de mentionat ca acest serviciu de trasee cablu poate fi instalat în orice spatiu interior al locuintei dvs. (totusi, este de recomandat sa se evite zonele umede).

Materialele sunt alese în functie de spatiul în care va fi necesara instalarea acestor trasee cablu.

Instalare panou electric
Fiind unul dintre cele mai importante componente ale instalarii electrice, panoul electric este nucleul din care porneste alimentarea surselor alimentatoare. Distribuirea energiei în mod egal eficientizeaza astfel consumul cumulat în urma unei utilizari. Pentru instalare montaj panou electric, sunt necesare mai multe componente precum: circuite diversificate si bineînteles sigurante (din care veti putea opri sau deschide distribuirea de curent electric). În general se recomanda folosirea unor conductori de dimensiuni minime pentru consumul mic de curent electric, însa se pot utiliza si cei de marime mare în functie de specificatiile furnizate de clienti.

În ceea ce consta instalarea montaj panou electric, cumparatorii trebuie sa stie ca serviciul se aplica atât pentru spatiile noi cât si pentru cele vechi. Dupa instalarea montaj panou electric, trebuie sa luati în calcul urmatorii pasi (de mai jos) care va pot asigura confortul si siguranta dorita, în locuinta dvs. din Bucuresti.

Instalare Prize
Înainte de a începe punerea în aplicare de instalare prize, fiecare proprietar în parte trebuie sa se gândeasca la locul în care trebuie sa fie montate aceste obiecte si la numarul lor pentru eficientizarea timpului de lucru. În functie de voltajul si de ampreajul dorit, se pot alege o diversitate de modele care faciliteaza procesul de instalare prize. Designul lor poate fi traditional sau modern, putând fi alese dintr-o paleta bogata de culori. Dupa acest pas, specialistii vor lua în calcul înaltimile optime pentru instalare prize. Astfel, decorul interior nu va fi afectat de amalgamul de cabluri care pot distruge estetica unei camere.

 Instalare corpuri de iluminat
Fie ca vorbim despre lustre, aplice sau de cele mai elegante candelabre, procesul de instalare corpuri iluminat este foarte important. Pe lânga acest aspect, specialistii considera ca este destul de complex si ca necesita expertiza profesionala. Indiferent de marimea obiectul ales pentru instalare corpuri iluminat, acesta poate fi montat în tavan sau pe laterale, cât si în diverse locuri speciale (deasupra noptierelor în cazul aplicelor).

Asiguram instalare corpuri luminat în interiorul si în exteriorul locuintei dumeavoastra, în functie de cerinte. Regulile de protectie ale muncii vor fi respectate odata ce electricienii se vor asigura de montarea corpurilor de iluminat deja alese de client.

Lumina este o calitate a spatiului, deci nu trebuie tratata cu indiferenta! Fiecare încapere trebuie sa se bucure de cât mai mult confort dat de lumina artificiala si de cea naturala.

Fiecare cladire necesita un plan personalizat pentru racordarea la curent electric. Odata ce veti trece de acest pas si veti obtine avizele necesare, veti putea sa va montati cele mai noi sisteme de instalatii electrice, fara prea multe batai de cap.

Fiind un domeniu destul de periculos, doar electricienii pot monta cu acuratete panourile de electricitate de care va depinde casa dumneavoastra. Acest serviciu este versatil si se muleaza atât pentru casele noi cât si pentru locuintele deja existente, fie ca sunt blocuri, anexe, spatii comerciale, etc. Materialele, mâna de lucru, orele petrecute pentru montarea fiecarui detaliu în parte va vor aduce satisfactia unui lucru bine facut, asa ca investitia dvs. nu numai ca se va recupera în timp, însa va reusi sa acorde casei dumeavoastra siguranta de care aveti nevoie.

Pentru a putea afla mai multe detalii legate de preturile oferite în functie de serviciile noastre din Bucuresti, va rugam sa nu ezitati sa contactati un membru al echipei, telefonic sau prin intermediul e-mailului. Oferim seriozitate, promptitudine si longevitate în privinta fiecarui domeniu în parte. Cele mai bune instalatii electrice pot oferi un mediu sigur de trai cât si eficienta din punct de vedere economic si functional.

Galerie foto
  • ...