Unique Solutions Construct - firma de constructii

Constructii case

Constructii case la rosu
Când vorbim de o casa la rosu, ne gândim la o casa fara finisaje, care contine doar fundatia, zidaria si structura acoperisului (sarpanta, fara învelitori).
Nu includem în aceasta lucrare finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului si nici instalatiile necesare pentru buna functionare a casei: electrice, sanitare sau termice.

Pentru a demara proiectele pentru constructii case la rosu, e nevoie de un proiect complet întocmit de un arhitect. Pasii care trebuiesc urmati, în linii mari, sunt: trasarea casei conform planului de amplasament, sapatura, armarea si betonarea fundatiilor, zidirea peretilor exteriori si interiori (pentru compartimentari), armarea/cofrarea si betonarea elementelor structurale (stâlpi, diafragme, plansee), structura acoperisului (capriori si astereala) pe care va fi montata învelitoarea (la alegerea dumneavoastra, tigla metalica, tigla ceramica, etc).
Pentru proiectul fara de care nu putem începe constructia casei, va trebuie: certificatul de urbanism, avize (mediu, pompieri, etc), studii geotehnice, autorizatie de construire. Preturile noastre includ doar manopera, daca clientul doreste realizarea proiectului cu materialele noastre, atunci, în functie de fiecare proiect în parte se va calcula pretul la suprafata si necesarul de materiale. Preturile pentru constructii case la rosu difera în functie de complexitatea proiectului si de tipul de materiale folosite.

Constructii case la gri
Constructia casei la gri presupune: izolarea locuintei, realizarea tencuielii de interior si exterior, montarea acoperisului si a tâmplariei.
Dincolo de aceste lucrari vizibile, în casa la gri se monteaza traseele de instalatii electrice, sanitare si termice.

Constructii case la cheie
Proiectele noastre pentru constructii case la cheie pornesc de la casa la rosu, cuprind partea exterioara a acoperisului, finisajele interioare si exterioare, pardoseala, instalatiile sanitare, electrice si termice. Practic, aducerea unei lucrari din stadiul „la rosu” în stadiul „la cheie”, înseamna definitivarea lucrarilor, conform planurilor de arhitectura.

Prin constructii case la cheie întelegem toate finisajele interioare: de la montarea tavanelor false din gips-carton, la tencuieli si glet, pentru pereti, pasul urmator vizeaza zugravirea peretilor si a tavanelor cu vopsea lavabila, sau placarea peretilor si a pardoselilor cu gresie, faianta sau parchet, montarea usilor exterioare si interioare.
În ceea ce priveste finisajele exterioare, învelim acoperisul, aplicam termosistemul – izolatia termica a peretilor exteriori (cu polistiren expandat) si montajul tâmplariei PVC pentru ferestre. Urmatoarea faza de urmat în constructii case la cheie este instalarea accesoriilor sanitare: chiuvete, cazi sau cabine de dus, vase de toaleta si a instalatiilor sanitare aferente. Instalatia termica este urmatoarea pe lista de montari – compusa din centrala termica si calorifere pentru fiecare nivel în parte. Instalatiile electrice completeaza proiectele pentru constructii case la cheie, si cuprind tabloul general, prizele si întrerupatoarele pentru fiecare camera în parte. Aceasta faza a lucrarilor nu include sistematizarea si amenajarea curtii interioare si nici constructia gardului care împrejmuieste proprietatea.

Galerie foto
  • ...
  • ...