Unique Solutions Construct - firma de constructii

Instalatii termice

Instalatii de încalzire
Fie ca vorbim de cele mai friguroase sau mai fierbinti anotimpuri din an, temperatura regasita în casele noastre este un factor important. Aceasta nu numai ca ne va oferi confortul dorit, însa va va face casa mult mai primitoare si mai “calduroasa”.

Un mediu placut de locuire este generat de temperatura. Astfel, zilele ploioase si reci va pot aduce caldura, în timp ce zilele aride de vara/primavara pot crea un climat optim în fiecare încapere din casa dumeavoastra. Din acest motiv, firma noastra de constructii din Bucuresti va ofera servicii complete de instalare centrala termica, calorifere, racorduri, încalzire în pardoseala, instalatii termice dar si montajul acestora.

Daca doriti sa aflati mai multe despre pachetele de servicii complete oferite, va rugam sa cititi rândurile de mai jos. Totodata, pentru a primii mai multe detalii despre fiecare categorie în parte, va recomandam sa intrati în contact direct cu unul dintre reprezentatii nostrii din Bucuresti.

Instalare centrala termica
Piata de profil din Bucuresti ofera o multitudine de centrale termice realizate pe modelele noi sau traditionale. Astazi, cele mai bune centrale termice sunt cele alimentate cu carbuni si lemne, oferind o putere de ardere calorica ridicata. Adica, locuinta dumeavoastra se va încalzi într-o clipita. Totodata, exista si variante de centrale termice inteligente care pot fi controlate de la distanta. Astfel, indiferent de locul în care va aflati, veti putea monitoriza si controla/porni/opri caldura. Apoi, veti fi primit într-un mediu placut si relaxant în care va veti putea petrece cele mai frumoase clipe alaturi de cei mai dragi oameni din viata dumneavoastra.

Dupa ce ati ales modelul dorit de centrala, va trebui sa luati în calcul procedeul de montare. Aici va vom sari în ajutor, trimitându-va o echipa de profesionisti care va face o instalare centrala termica sa fie posibila. Modelele noi si vechi tind sa fie destul de greu de montat, motiv pentru care recomandam expertiza unui profesionist. Nu uitati ca totii pasii de instalare centrala termica trebuie facuti ca la carte, în standarde si cu grija! Doar oamenii care lucreaza în domeniu vor fi apti sa ofere siguranta unui lucru bine facut. Odata ce echipa va termina cu fixarea centralei, se va testa functionalitatea acesteia.

Preturile montarii centralei variaza în functie de modeleul pe care l-ati ales dar si de specificatiile tehnice ce vin la pachet cu aceasta. Investitia pe care o veti face va putea fi recuperata în timp record, asa ca nu aveti de ce sa va temeti. Totodata, pachetele pe care vi le punem la dispozitie sunt structurate pentru a fi accesibile fiecarui buget.

Calorifere
La fel ca cele mai multe centrale, variantele de calorifere tind sa ocupe un procent major în piata de profil din România. Acest fapt este dat din cauza versatilitatii si materialitatii variate care dau viata acestor obiecte de uz zilnic. In general, modelele de calorifer care se pot monta cu usurinta pe perete sunt cele care consuma cea mai multa caldura, însa sunt si cele care ofera ierni extrem de calduroase si de usoare. Principalele modele de calorifere cautate sunt cele cu radiator, cu ulei sau cu transmitere de caldura prin convectie.

Recomandam sa achizitionati radiatoare fixe fabricate din panouri de otel deorece sunt rezistente, iar transferul de caldura cu mediul interior se poate face cu usurinta. Acestea vin cu garantii extinse, însa nu poate atinge functionalitatea unui calorifer electric.

Montarea caloriferelor traditionale (cu prindere în perete) trebuie sa fie realizata de profesionisti pentru a va asigura ca tot ce tine de racorduri se va realiza în mod optim, conform standardelor de functionare. Cele mai multe racorduri tind sa creeze o legatura armonioasa cu conductele de circulare ale apei.

Cu alte cuvinte, fiecare montaj de calorifer trebuie facut în functie de celelalte instalatii termice. Dupa montarea acestora, se va face testul de functionare, remediind orice problema aparuta pe parcursul sau.

Încalzire în pardoseala
 Realizam servicii complete de încalzire în pardoseala, prin intermediul echipei noastre de profesionisti. Motivele pentru care va sfatuim sa alegeti încalzirea prin pardoseala sunt numeroase, însa cele mai importante sunt cele legate de confortul oferit pe tot parcursul unui an dar si de versatilitate. Acest fapt se datoreaza fiabilitatii materialelor si finisajelor care se pot mula cu usurinta pe sistemele de încalzire în pardoseala.

Sistemele functioneaza în general prin intermediul unor pompe generatoare de temperatura ridicata, motiv pentru care este esential sa faceti un racord încalzire înainte de alege acest serviciu. Va vom oferi instalarea sistemului de încalzire dar si expertiza membrilor echipei noastre, pentru a va asigura ca alegerea facuta este cea mai buna pentru dumneavoastra.

Totodata este perfect pentru familii, oferind un grad de confort ridicat indiferent de anotimpul în care este utilizat. Un avantaj venit alaturi de acest serviciu este siguranta si protectia termica pe care o ofera înca de la începutul utilizarii sale. Temperatura poate fi cu usurinta reglata în functie de dorintele avute de fiecare client în parte.

Acesta poate înlocui caloriferele electrice si poate fi ales în 2 variante:

Cu conducte
Cu cablu electric
În acelasi timp, ofera avantaje economice ce pot fi vazute odata cu aparitia primei facturi venite (cu 20 – 40% mai ieftine).

Fiecare serviciu enumerat în rândurile de mai sus variaza din punct de vedere al costurilor, motiv pentru care este de preferat sa vorbiti si sa aflati mai multe detalii apelând la colegii nostri din Bucuresti.

Experienta anilor, echipa de profesionisti dar si dorinta de continua dezvoltare ne fac sa ne aflam în topul firmelor de constructii din tara. Odata cu începerea colaborarii, ne vom asigura ca veti avea parte de toate beneficiile pe care vi le putem oferi de la A la Z. Acordam diversitate, începând de la amenajari exterioare, interioare cât si instalatii termice si electrice, asa ca nu ezitati sa cercetati si restul serviciilor noastre.

Galerie foto
  • ...