Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Transport ieftin de materiale de constructie

Cu ajutorul personalului nostru foarte bine pregatit in ceea ce face, puteti transporta cu noi mobila, aparatura electronica, electrocasnica sau aparatura IT, vase de coaziere, seifuri, pianine, piane, tablourile de arta, autoturismul, etc., oriunde si oricand la preturi foarte bune. Pentru ca in zilele noastre ne confruntam cu tendinte din ce in ce mai mari de dezvoltare in domeniul pietei imobiliare, ne-am decis sa punem la dispozitie si servicii de transport moloz, transport nisip si transport pietris atat pentru persoanele fizice interesate cat si pentru persoanele juridice aflate in situatii similare.

Indiferent cat de mare este locuinta pe care o construiti sau pe care o reamenajati, va putem spijini daca intampinati dificultati in transportul materialelor necesare (pietris, nisip, caramizi, BCA-uri, etc.) precum si in debarasarea molozului rezultat in urma construirii sau reamenajarii locatiei noi. Serviciile de incarcare/descarcare saci nisip, pietris sau moloz sunt incluse in oferta iar preturile noastre nu sunt mari deloc. Indiferent de locul unde este situata locuinta dumneavoastra noua, camionetele noastre vor ajunge la timp fara nici un fel de intarziere!

Noi credem ca este util sa va spunem ca ne implicam si in proiecte mari la fel de bine ca si in cele mai putin mari. Detinem un parc auto foarte bine dotat pentru situatii multiple si avem salariati multi care pot oferi servicii de incarcare/descarcare si debarasare rapide, specializate si de calitate, indiferent de cantitatea sau tipul obiectelor ce trebuiesc transportate si/sau mutate. Pentru ca punem la dispozitie servicii diverse de transport si in toate locatiile din tara si strainatate, nu va fi o problema prea mare pentru noi sa transportam 10 masini de moloz in loc de una sau 50 de saci de nisip in loc de 20.

Sunt utile astfel de servicii de transport sau nu? Ce facem in situatia in care noua locuinta sau noul sediu de companie are o suprafata mare? Ce facem daca este nevoie de foarte multe drumuri pe care nu le putem realizae cu autoturismul propriu pentru ca o constructie mare inseamna si multe materiale d econstructie dar si mult moloz. Cine incarca si cine descarca sacii grei cu nisip, pietris sau moloz? Acestea sunt problemele care ne-au interesat si carora noi le-am oferit solutii ieftine si bune. Daca o sa urmariti pe site-ul nostru cu atentie, prezentarile tuturor celorlalte servicii de transport in care suntem specializati, o sa intelegeti ca nu ne va fi greu sa va oferim spijin nici in astfel de proiecte. Unde vom transporta molozul rezultat in urma constructiilor? In locuri special amenajate de catre autoritatile locale pentru astfel de lucruri. Tot de la noi puteti cumpara saci speciali pentru ambalare si transport. Nu va fi nevoie sa incarcati dumneavoastra sacii pentru ca acest lucru il vom face chiar noi!

Oricat de mult am prezenta oferta noastra tot nu va fi suficient pentru a va forma o imagine cat mai aproape de realitate. De aceea, cel mai bine este sa notati adresa companiei noastre sau numarul de telefon afisat pe site si sa ne sunati sau sa ne faceti o vizita direct la sediul nostru pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a sta de vorba mai mult.

Va garantam ca nu vor exista regrete pentru ca suntem foarte siguri de calitatea serviciilor noastre variate oferite clientilor nostri pe care vrem sa ii pastram cat mai mult timp si de acum incolo!

Galerie foto
  • ...