Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Transport marfa in tara si international

Serviciile de transport marfa oferite de compania noastra au fost special create pentru a veni in ajutorul dumneavoastra in situatii cat mai variate. Transportam marfuri generale pe intreg teritoriul tarii noastre inclusiv in localitatea Bucuresti dar si in tarile Uniunii Europene oferind un timp bun pentru ajungerea la destinatie si garantie pentru securitatea marfii in acelasi timp!

De asemenea, daca detineti o companie economica si daca parcul auto este suprasolicitat sau daca s-au defectat doua autoutilitare in acelasi timp, nu investiti sume mari cumparand masini de tonaj mare pentru cateva situatii de criza sau pentru cateva contracte suplimentare ci apelati cu incredere la companii care pot sa va transporte marfa in conditii rapide si sigure.

Referitor la preturile companiei Star Move, acestea sunt accesibile si pot fi negociate in functie de destinatie, numarul curselor, tipul marfii si timpul necesar solicitat pentru a ajunge in localitatea dorita.

Pentru solicitarile de transportat marfa international oferim servicii de transport in special pentru distante foarte mari. Compania Star Move este in permanenta interesata si de colaborari cu firme de import si export din tara sau strainatate oferind continuu cele mai bune solutii pentru transportarea produselor comercializate sau fabricate. Pentru serviciile internationale nu oferim numai curse tur/retur Romania-Europa ci si curse intre tarile europene. Daca aveti un transport important de facut in permanenta va putem tine la curent cu locatia marfii dumneavoastra prin statiile speciale cu care sunt utilate camioanele noastre de mare tonaj. Dispeceratul companiei Star Move functioneaza 24 de ore din 24 pentru a sti de cat timp mai este nevoie pentru a ajunge la destinatia dorita dar si pentru rezolvarea problemelor urgente aparute in situatii neasteptate.

Pentru a detine tot setul de informatii utile despre pachetul nostru de servicii transport marfa, ne-am gandit ca este bine sa va oferim cateva detalii in plus si despre parcul nostru auto. El este format din camionete de 1,5 tone sarcina utila, camionete de 2,8-3,5 tone, camioane de 20 tone, camioane 20 tone cu temperatura controlata, trailere cu sau fara rampe destinate transporturilor agabaritice, masini speciale pentru produse periculoase ADR, etc.

Ce va mai poate pune la dispozitie compania Star Move intotdeauna? Echipe specializate pentru incarcare/descarcare marfa indiferent de tipul de marfa ce urmeaza a fi transportat, inclusiv macarale hidraulice mici si mari pentru produsele grele sau pentru paleti.

Daca solutia problemelor pe care le aveti este la noi sau daca doriti un parteneriat profesionist pentru ca pur si simplu vreti sa transportati ceva bine si in siguranta, sunati-ne si o sa va convingeti singuri de calitatea si seriozitatea serviciilor noastre de transport marfa!

Galerie foto
  • ...