Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Transport de mobila in Bucuresti si in tara

Pentru ce vrem sa fim cat mai aproape de oameni si de nevoile lor oferim si servicii de transport mobila pe tot teritoriul tarii, inclusiv in Bucuresti, la preturi foarte bune chiar in conditii de criza economica! Daca ati cumparat o mobila noua si depozitul sau magazinul respectiv nu are posibilitatea de a va ajuta sa o transportati pana acasa sau daca ati decis sa va mutati intr-o alta localitate si nu vreti sa renuntati la lucrurile din casa de care va leaga amintiri frumoase, nu mai sunteti in impas, pentru ca noi va sprijinim in orice moment al zilei indiferent de noua destinatie. Si pentru ca ne-am ambitionat sa fim cei mai buni, astfel de servicii de transport mobila ieftin le punem la dispozitie si pentru destinatiile internationale.

Acelasi ajutor il punem la dispozitie si proprietarilor sau administratorilor de companii care doresc schimbarea sediului. Oricat de mare ar fi compania pe care o detineti si oricat de multe birouri si dulapuri ati avea de demontat si mutat va putem ajuta fara a face un efort prea mare.

Si pentru ca serviciile de transportat mobila ale companiei Star Move sunt de calitate excelenta va asiguram ca mobila dumneavoastra va fi foarte bine asigurata pe intreaga perioada a transportului indiferent de distanta solicitata. Oferim cutii de carton, folii de protectie cu bule de aer, folii stratch, materiale groase protectoare si benzi de ancorare pentru ca protectia sa fie maxima.

Oricat de aglomerat ar fi traficul in Bucuresti si oricat de multa mobila veti avea de mutat, serviciile companiei Star Move vor fi puse la dispozitie permanent cu ajutorul dispeceratului nostru care functioneaza 24 de ore din 24. De asemenea, nu trebuie sa va rugati vecinii, prietenii sau rudele sa va ajute sa coborati mobila din masina sau sa o incarcati, pentru ca tot noi vom face si acest lucru.

De ce o oferta atat de generoasa? Pentru ca dorinta noastra nu este sa transportam cat mai multa mobila sau marfa in destinatii cat mai indepartate ci sa oferim servicii de transport de care oamenii sa fie cat mai multumiti la preturi cat mai mici, pentru ca toata lumea sa poata beneficia de un astfel de ajutor cand este nevoie!

In ceea ce priveste tarifele companiei Star Move va putem spune ca nu sunt mari deloc. Va asteptam oricand pentru orice tip de solicitare pentru a discuta cum si in cat timp va vom scoate din impas!

Galerie foto
  • ...