Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Mutari mobila in Bucuresti si in tara

Pentru ca nu vrem sa spijinim doar companiile private in situatiile de criza ci si cetatenii obisnuiti, am decis sa includem in pachetul nostru de servicii de transport si servicii de mutari mobila. Obiectivul companiei Star Move nu a fost niciodata sa transportam cat mai multe produse si sa strabatem distante cat mai lungi! Noi am vrut intotdeauna sa rezolvam cat mai multe situatii de criza in domenii precum transport marfa, mobila si transport international la preturi cat mai bune pentru ca adresabilitatea sa fie cat mai mare, si am urmarit ca fiecare partener de contract (persoana fizica sau persoana juridica) sa fie cat mai multumit de ajutorul primit si pretul stabilit in asa fel incat sa revina intotdeauna cu placere si inceredere!

Daca doriti sa va impachetati singuri obiectele din casa va putem oferi cutii speciale de carton de diferite marimi pentru a fi bine pastrate in timpul transportului si pentru a fi usor manevrate. Daca nu aveti timp, putem face noi acest lucru fara un efort prea mare pentru ca avem salariati specializati si seriosi.

Fiecare obiect din locuinta, in special aparatura electronica si electrocasnica va fi ambalat in folii protectoare de plastic cu bule de aer, folii strach si materiale groase protectoare pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. Serviciile de mutari Bucuresti ale companiei Star Move dar si serviciile de mutari mobila ieftin din alte localitati din tara si strainatate, implica dupa ambalarea fiecarui lucru si demontarea pieselor de mobilier, transportarea la masina, incarcarea lor in masina, asigurarea cu benzi de legare sau chingi speciale in timpul transportului, descarcarea si transportul in noua locatie si montarea lor la loc dar si asezarea in locul indicat de dumneavoastra.

Acelasi lucru este valabil si pentru mobilierul de birou daca va veti hotara sa schimbati sediul companiei pe care o aveti in propietate sau pe care o conduceti. Nu trecem mai departe pana nu va spunem ca putem transporta inclusiv pianine si seifuri si alte obiecte grele din cauza macaralelor hidraulice pe care le avem in dotare si a masinilor de mare tonaj. Parcul nostru auto fiind foarte bine dotat ne ajuta in situatii multiple!

Daca v-ati plictisit sa cereti ajutorul la vecini, prieteni sau rude, daca este o situatie de urgenta si trebuie sa eliberati locuinta sau sediul pentru birouri in timp scurt sau daca pur si simplu vreti sa realizati astfel deschimbari fara prea mult efort si stari de nervozitate, sunati-ne la numarul de telefon prezentat pe site si venim imediat acolo unde este nevoie!

De asemenea, ne vom bucura mult daca o sa rasfoiti si celelalte pagini de prezentare destinate altor tipuri de servicii de transport practicate de compania Star Move pentru a creste sansele unei altfel de colaborari oricand veti avea nevoie! Va asteptam cat mai curand!

Galerie foto
  • ...