Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Relocari in Bucuresti sau Ilfov

Daca sunteti hotarati sa va mutati la o alta adresa si sunt multe lucruri de transportat care mai sunt si grele si voluminoase, in ziua de astazi un astfel de lucru nu mai este greu de realizat datorita numeroaselor companii care ofera servicii de relocare mai ales in orasul Bucuresti.

Compania Star Move recent infiintata, si-a propus sa vina in ajutorul dumneavoastra in astfel de situatii incluzand in portofoliul sau de servicii si servicii dedicate relocarii locuintei, relocarii sediului companiei sau intreprinderii ori depozitului dumneavoastra. Parcul auto pe care il avem in dotare precum si personalul numeros, specializat in astfel de lucruri va poate ajuta sa va mutati lucrurile din casa sau din birouri in cel mai scurt timp posibil fara prea mult efort.

Asiguram servicii de relocare in orice colt al orasului Bucuresti, in judetul Ilfov precum si in celelalte localitati din tara la preturi foarte avantajoase pentru orice tip de solicitant indiferent de cantitatea si greutatea lucrurilor pe care trebuie sa le mutam. Serviciile noastre de relocare includ transportul obiectelor (mobila, aparatura electrocasnica, aparatura IT, canapele, fotolii, tablouri, seifuri, pianine, plante ornamentale, oglinzi mari, bunuri personale,etc.) pana la masina cu care urmeaza sa fie transportate, transportul lor in interiorul orasului sau la o alta destinatie din Romania si asezarea lor in locul indicat de dumneavoastra de la noua destinatie.

Daca nu aveti timp liber la dispozitie pentru a face acest lucru este suficient sa ne furnizati noua adresa de domiciliu si sa ne lasati cheile pentru ca noi va putem muta lucrurile din casa sau din birou repede si bine! Compania Star Move pune, de asemenea, la dispozitia oricarei persoane fizice si/sau juridice interesate si servicii de relocari firme, intreprinderi sau depozite. Nu trebuie sa va faceti griji daca sunt multe utilaje de productie de mutat si transportat sau daca sunt grele si voluminoase. Ne vom ocupa noi de aceasta problema. Tarifele practicate de noi nu sunt deloc mari, sunt accesibile pentru oricine iar calitatea serviciilor este impecabila. Garantam orice fel de obiect mutat si transportat si va acordam despagubiri pe masura daca ceva s-a intamplat pe perioada transportului efectuat de noi.

Nu conteaza cat de mare este compania dumneavoastra sau cate birouri trebuiesc coborate sau urcate la noua destinatie. Avem tot ce ne trebuie pentru a face astfel de lucruri in timp util. Serviciile noastre de relocare includ inclusiv mutarea arhivei iar calitatea mutarilor realizate de noi este apreciata de multi clienti. Pentru ca oferim si servicii de transport marfa pe rute interne si internationale pentru noi nu va fi o problema sa va transportam lucrurile la Milano, Roma, Londra, Paris sau Amsterdam.

Este suficient sa ne contactati telefonic sau sa ne faceti o vizita direct la sediul companiei noastre si va vom spune concret cum se pot solutiona problemele dumneavoastra de acum incolo. Va asteptam cat mai curand posibil!

Galerie foto
  • ...