Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Evacuare si debarasare moloz sau mobila veche

Schimbarea unei locuinte sau schimbarea sediului unei companii poate sa insemne confruntarea cu multe si diferite situatii carora trebuie sa le facem fata cu succes daca vrem sa finalizam cu bine proiectul la care lucram de ceva timp. Daca ati avut un succes profesional remarcabil sau daca ati accesat creditul bancar dorit de mult, acum este posibila redecorarea locuintei dumneavoastra sau a companiei pe care o detineti fara prea mult efort si fara costuri prea mari.

Ce faceti in situatia in care nu va mai place mobila veche de pana acum si vreti sa scapati de ea si ce se va intampla daca se va aduna mult moloz dupa ce locuinta sau sediul companiei va arata altfel? In primul rand, specialistii companiei Star Move va pot incarca si transporta mobila veche de care nu mai aveti nevoie pentru ca este prea demodata sau prea uzata si va vor debarasa si molozul rezultat din redecorari si reamenajari de locuinta sau sedii de companii, inclusiv vechea tencuiala sau sacii de ciment ramasi dupa renovare, tocuri de usi, geamuri, pardosele, parchet vechi, etc., pentru simplul fapt ca suntem extrem de ambitiosi si vrem sa va usuram munca in astfel de situatii.

Este adevarat ca exista multe companii infiintate deja de ceva timp care ofera servicii de transport mobila, marfa, insa nu multe dintre ele va pot oferi sprijin in lucruri precum ridicare, evacuare si debarasare mobila veche sau moloz. Daca pana acum nu existau prea multe solutii de acest gen in Romania, compania noastra va poate spijini. Pentru ca oferim si servicii de transport obiecte grele precum si sevicii de transport mobila in orice locatie din Bucuresti, alte localitati ale tarii sau in strainatate, pentru noi nu este un efort in plus sa va ajutam in realizarea curateniei de dupa zugravit sau in mutarea mobilei vechi care nu isi mai are locul intr-o casa noua si moderna.

Multa lume priveste cu admiratie noile modele de mobilier care sunt usoare, mai putin somptuoase si cu mult mai practice si se intreaba “Cum putem scapa de piesele acestea grele de mobila care ocupa tot spatiul din casa?”. Cu ajutorul personalului companiei noastre, aceste intrebari au acum un raspuns. Puteti schimba tot si puteti redecora intreaga casa fara nici un motiv de ingrijorare. Acum are cine sa va scape de mobila masiva demodata si de molozul rezultat dupa lucrarile de reamenajare si recompartimentare a noii locuinte.

Mai mult decat atat, preturile pacticate de compania Star Move nu sunt mari deloc. Pentru servicii de debarasare ieftin, incarcare si transport mobila veche sau moloz, sunt incluse serviciile de transport mobila sau moloz pana la masinile transportatoare precum si serviciile de incarcare si descarcare in scopul debarasarii lor. Compania Star Move se implica in astfel de situatii atat in cazul reamenajarii unei locuinte mici sau medii precum si in cazul reamenajarii sediilor mari de companii.

Nu pierdeti prea mult timp sunand sau cautand persoane capabile sa faca astfel de lucruri, prieteni sau rude pentru ca noi va vom scoate din impas de acum incolo cu success si in situatii de acest gen!

Galerie foto
  • ...