Star Move - Transport marfa si relocari firme si locuinte, Bucuresti

Spatii de depozitare pentru mobila si marfuri

Intr-o societate aflata in continua dezvoltare si transformare, serviciile de depozitare sunt din ce in ce mai necesare dupa parerea noastra. In zilele noastre, din ce in ce mai multe companii se deschis iar nevoia de bunuri de consum noi si de calitate exceptionala este un obiectiv pe care companiile economice il au in vizor de mult.

Ce facem in situatia in care avem un contract in derulare pentru care am primit o solicitare in plus? Pretul oferit este foarte bun si ar mai fi nevoie de investitii suplimentare pentru a fi si mai rentabili. Depozitele proprii sunt insuficiente iar posibilitati financiare pentru cumpararea altora noi nu sunt. Compania Star Move va pune la dispozitie pentru astfel de situatii, propriile spatii de depozitare cu destinatii multiple. Cu noi se pot incheia contracte atat pentru servicii de depozitare marfuri si materii prime cat si pentru nevoi mici precum depozitare obiecte mari, mobile, vase de croaziera, seifuri, tehnologie IT, etc.

Situatiile care pot aparea pe parcursul mutarii sau in timpul transportului de marfuri sunt multiple. Spre exemplu, ati cumparat o locuinta noua insa nu va fi disponibila decat peste cateva luni de zile pentru ca propietarul nu poate elibera mai devreme locuinta pe care tocmai a vandut-o. Nici dumneavoastra nu mai puteti locui in casa unde ati stat pana acum! Mai mult ca sigur ca aveti nevoie de un spatiu sigur si bun pentru a va depozita mobila, lucrurile sau birourile. Acest lucru este posibil si cu ajutorul nostru de acum incolo, pentru ca ne intereseaza si ne pasa de situatiile dificile in care se afla fostii, actualii si viitorii nostri parteneri de contract.

Avand incluse in portofoliu si servicii de transport de toate tipurile, compania Star Move va poate muta lucrurile sau produsele fabricate in spatiile noastre de depozitare si tot noi le vom transporta apoi la noua destinatie fara un efort prea mare pentru ca avem un parc auto foarte bine dotat care ne ajuta aproape in orice fel de situatie precum si personal foarte bine pregatit sa faca fata cu succes oricarei provocari de acest gen. Pentru a va incuraja si mai mult, va spunem ca nu avem preturi mari pentru serviciile de depozitare mobila si nici pentru cele de depozitare marfuri in general. Cu ajutorul nostru compania dumneavoastra isi poate mari cifra de afaceri fara investitii prea mari si orice nou contract este realizabil fara a mai fi nevoie de achizitionarea unor depozite noi si scumpe. Compania Star Move detine in propietate spatii de depozitare moderne, foarte bine intretinute si ingrijite care sunt si foarte bine pazite. Orice lucru pe care o sa il depozitati la noi va fi foarte bine conservat si pastrat in conditii optime, incat oricand o sa reveniti cu placere la serviciile oferite de noi.

Multa lume se intreaba de ce ne implicam in atat de multe lucruri, in conditiile in care marea majoritate a companiilor sunt interesate doar de profit. Scopul nostru nu a fost niciodata atingerea unei cifre de afaceri din ce in ce mai mari si nici obtinerea de profituri uriase. Noi am vrut sa oferim intotdeauna solutii bune si prompte pentru problemele dificile mai ales pe care clientii nostri nu le pot rezolva singuri si am vrut ca orice persoana care a apelat la serviciile noastre sa se intoarca cu placere si incredere tot la noi!

Rasfoiti cu incredere site-ul nostru de prezentare de pe internet si contactati-ne de fiecare data cand sunteti in impas! Va vom ajuta intotdeauna cu rapiditate, profesionalism si seriozitate!

Galerie foto
  • ...